Oglas
· · Komentari: 0
TAJNE POZNATIH

ESTRADNI RAT NA POMOLU: Aca Lukas u svom filmu otkriva VRAČARU kod koje ide Lepa Brena, a kojoj je čak asfaltirala i put do kuće! (FOTO)

Životna priča Ace Lukasa (52) uskoro bi trebalo da bude pretočena u film, koji će poneti naziv po njegovoj pesmi "Kafana na Balkanu".

1634991051_123.png
Foto: Printskrin/Instagram/aleksandar_vuksanovic_official
Oglas

Kako pišu mediji, snimanje bi trebalo da počne u martu, a kasting će se održati tokom novembra.

Pročitajte još: Da li prepoznajete PEVAČICU sa slike? NJeni hitovi se i danas pevaju, a kuma joj je "SRPSKA MAJKA" (FOTO)

Dele se uloge, ali ima nedoumica

- Prijave stižu svakog dana. Za neke uloge glumce ćemo birati na samoj audiciji, a za neke smo unapred odredili. Kako stvari stoje, Lukas će sam sebe igrati na platnu, to je svojevremeno radila Vitni Hjuston. Realno, ko bi bolje Acu predstavio od njega samog? Što se tiče njegove supruge Sonje, zanimljiva nam je glumica Teodora Bjelica. Lepo izgleda, imaju neke sličnosti. Acinog oca bi trebalo da igra Mima Karadžić. Ovo su sve samo ideje za sad - rekao je producent Saša Mirković za domaće medije.

Takođe, naveo je da još uvek ne znaju ko bi mogao da igra Cecu, ali da im je za ulogu Arkana, za oko zapao Arkanov sin Vojin koji na njega neverovatno liči.

Oko jedne uloge imaju poseban problem.

- Nikako ne možemo da nađemo dovoljno zlu i negativne energije prepunu glumicu koja bi verno dočarala lik Lepe Brene, zapravo Fahrete Jahić.Preko nekih prijatelja, došao sam do vračare iz Zlota, to je tamo kod Bora, kod koje ona ide da joj gleda u pasulj i ne znam već šta sve ne. Čuo sam da joj je i asfaltirala i put do kuće. Brena se u celoj priči spominje samo kao neko ko je uticao da se Aci raspadne brak sa Sonjom. Uspela je u tome - ističe Mirković.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas