Oglas
· · Komentari: 0

"Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera": Aleksandra Prijović iskreno o odnosu sa kolegama

Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih mladih pevačica.

1637053800_66047e108af7ff16cc1c35588447a27fcde5917f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U Zvezdama Granda pojavila se 2012. godine i odnela visoko četvrto mesto. Pesmom "Senke" postavila je domaći rekord po brzini pregleda na Jutjubu, kada je pesma u najkraćem roku imala milion pregleda za manje od 24 časa.

Aleksandra je pored sjajnog glasa u žiži javnosti i od kad je obelodanila vezu sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića iz prvog braka.

Aleksandra prviatni život čuva i retko iznosti informaacije, a sada je prokomentarisala kako kolege vide njen veliki uspeh.

Pročitajte još: CECA I JELENA KARLEUŠA LETELE ZAJEDNO: Nisu mogle da se gledaju, ali Jelena nije mogla da izdrži bez komentara! Evo kako je reagovala (FOTO)

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - rekla je Aleksandra Prijović, za IĐTV.

Aleksandra ističe da sa Brenom ima sjajan odnos, ali da je njena svekrva Filipova mjaka Zorica:

- Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica. Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek - kaže pevačica.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas