· · Komentari: 0
OTVORENO

Potresna ispovest Lepe Lukić o zabranjenoj ljubavi: "Zbog njega sam htela da se obesim"

Legendarna pevačica otkrila nepoznate detalje iz svog života

1637219624_lepa.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Lepa Lukić, nikada od javnosti nije krila svoj život. Uvek je otvoreno pričala o svemu, a nedavno je otkrila i da je imala nesrećnu ljubav zbog koje je želela da se ubije.

Pročitajte još: "Kako može da glumi kriminalca kad izgleda kao freska?": Đorđe David opleo po ulozi Miloša Bikovića

- Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a ustvari lagala sam - rekla je Lepa u emisji Grand Specijal, a onda opisala susret sa momkom nakon što je postala poznata:

- On živi u Sremskoj Mitrovici, a ja sam bila na koncertu tamo. Kad sam izašla i videla ga u prvom redu, kad se nisam skamenila. On je tu došao da me vidi i da me pozdravi, meni su se noge odsekle, nisu moje bile (smeh), ali prođe to... To je bilo u mladosti, a ja sam već imala 30 godina kad sam ga srela. Prošlo je, ali nikad se više ne bih sastala sa njim - rekla je Lepa u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.