Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ovo sigurno niste znali o seriji BOLJI ŽIVOT: Lik Saše Popadića bio je namenjen drugom glumcu, a evo zbog čega je LEPA BRENA odbila ulogu

Bolji život jedna je od najgledanijih domaćih serija svih vremena

1640341365_bolji-zivot.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Porodicu Popadić svi su voleli. Od kada je serija počela sa emitovanjem 1987. godine, nije bilo osobe, koja nije pratila ovo kultno ostvarenje. Giga, Emilija, Saša, Viki i Boba, postali su deo svačije svakodnevice.

Pročitajte još: "Ovo ću reći samo jednom": Ovako DANAS IZGLEDAJU glumci čuvene serije "ALO, ALO" (FOTO/VIDEO)

Ipak, nakon 33 godine otkriveni su i pojedini detalji za koju javnost nije znala. Uloga Saše Popadića, bila je namenjena Žarku Lauševića, koji je ovu rolu morao da odbije, jer nije mogao snimanja da uklopi sa svojim tadašnjim obavezama.

Lepa Brena odbila ulogu

Uloga Nine Andrejić koja je na kraju pripala Snežani Savić, prvobitno nije bila namenjena njoj. Siniša Pavić, scenarista, zamislio je da taj lik igra Lepa Brena, ali najveća Balkanska zvezda, nije želela da igra u seriji u kojoj bi ponavljala scenario iz "Tesne kože" i filmova "Hajde da se volimo".

Zahvaljujući Eni Begović, koja je u to vreme bila veoma angažovana na raznim projektima, uloga Violete Popoadić, pripala je Lidiji Vukićević. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas