· · Komentari: 0
KINEMATOGRAFIJA

Publika očarana nije uvidela VELIKI PROPUST: U filmu "TOMA" potkrala se neverovatna greška koju je otkrila LEPA LUKIĆ?!

Popularni domaći fil reditelja Draga Bjelogrlića gledala je milionska publika.

1641222562_toma_premijera_15092021_0143.jpg
Foto: Ataimages

Film "Toma" o životu i uspesima pevača Tome Zdravkovića reditelja Dagana Bjelogrlića do sada je pogledalo skoro pet miliona gledalaca, kako u bioskopima u kojima se tražila karta više, tako i na malim ekranima gde je premijerno prikazan u prvom danu nove 2022. godine.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Kako je publika očarana scenama i životnom pričom ovog velikog boema i muzičara, koji su doneli najbolji mladi glumci srpske glumačke scene, tako niko nije ni primetio veliku grešku koja se potkrala celoj ekipi koja je radila na istom. Međutim, na grešku je ukazala velika pevačica i prijatljica Tome Zdravkovića, Lepa Lukić čiji lik u filmu mlada glumica Olivera Bacić.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Naime, pesma "Srce je moje violina" koju izvodi Lepa Lukić nije nastala u vreme odnosno u godini kada se ona, navodno izvodi u filmu na jednoj od opisanih turneja, tvrdi ova pevačica.

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

- Lepo je to što je pesma "Violina" u filmu, ali je ona kasnije izašla. Tada sam pevala po turnejama "Od izvora dva putića". Kompozitor filma je znao za to, rekla sam im da je to greška, ali je Bjelogrlić insistirao da ta pesma bude izvedena u filmu za njegovu dušu - potvrdila je domaćim medijima Lepa Lukić.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.