· · Komentari: 0

Jelovnik LEPE BRENE: Pevačica smršala 3KG, a evo koje namirnice je izbacila iz ishrane!

Lepa Brena kaže da mesecima nije okusila ništa slatko i masno! Pevačica se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom načinu života, zato što je posle četiri decenije duge karijere konačno imala malo vremena za sebe.

1641384292_lepa-brena.jpg
Foto: Ataimages

Brena je otkrila kako je za kratko vreme uspela da skine višak kilograma.

Pročitajte još: Da vas ne grize savest: Zdrave zamene za ŠEĆER tokom praznične sezone

- Potpuno sam se posvetila sebi, i to posle 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promenim ishranu - ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila sa jelovnika.

- Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma. Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojino vićem u Tajlandu, gde su nekoliko dana bili na strogom režimu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! Osim zdrave ishrane, Brena je unela i neke druge novine u život.

Pevačica je počela da vežba

- Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osećam i budem poletna. Sada sam spremna za nove radne pobede. Jedva čekam ponovo da nastupam, a ove godine ću svima prezentovati i biznis koji sam pokrenula tokom pandemije, a kom će se najviše obradovati žene. Ovaj način života mi je pomogao da iznedrim neke nove ideje, koje sam pretočila u posao. „Resetovala" sam se i sada mogu ponovo da radim punom parom - rekla je Brena.

OVO JEDE LEPA BRENA:

Doručak: Smuti od zelenog čaja!

Ručak: Grilovano povrće i zelena salata! Večera: Potaž od bundeve!

TRIK SAVET

Kada ste gladni popijte čašu vode ili čaj od đumbira jer on može da vam zavara glad.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.