· · Komentari: 0
RASKOŠNO

Kejt Midlton proslavila 40. rođendan: Prikazala se kao KRALJICA u haljini Aleksandar Mekvina (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža juče je obeležila svoj 40. rođendan objavljivanjem zadivljujućih fotografija na kojima nosi haljine Alekandar Mekvina.

1641715798_5164cba8f2892c3aee8ea5fcc372eb4cf89d850c.jpg
Foto: Profimedia

Slike Paola Roversija inspirisane su kraljevskim portretima iz prošlosti. Kejt je svoj 40. rođendan proslavila privatno i kod kuće sa suprugom princom Vilijamom (39) i njihovo troje dece Džordžom (8), šestogodišnjom Šarlot i trogodišnjim Luisom.

Ali objavila je tri fotografije koje javno odaju počast kraljici Elizabeti II  i kraljici Viktoriji.

Kraljevska strana ličnosti

Kaže se da je Kejt — koja je studirala istoriju umetnosti na univerzitetu i kurirala izložbu o umetnosti 19. veka — izabrala italijanskog gospodina Roversija jer se divi njegovom stilu fotografije. Portreti su snimljeni u Kju Gardensu u novembru.

Pročitajte još: U 50. GODINI MAMI UZDAHE: Poznata voditeljka prošetala u IZREZANOJ BLUZI i zadivila fanove (FOTO)

Roversi je rekao da je bio „dirnut njenom toplinom i prijateljskom dobrodošlicom i očaran njenim sjajnim očima koje su odražavale ljupkost njene duše“.

Stare fotografije kraljice Elizabete i Viktorije pregledane su tokom snimanja radi inspiracije. Na dve crno-bele fotografije Kejt nosi minđuše iz kolekcije princeze Dajane.

Slika na kojoj se ona prikazuje u profilu namerno je stilizovana tako da liči na portrete kraljice iz 1950-ih od strane Sesila Bitona. Insajderi kažu da je ova fotografija odabrana da prikaže Kejtinu kraljevsku stranu.

Crno-beli portret izbliza, koji podseća na fotografisanje princeze Dajane sa Mariom Testinom, je ličniji, intimniji i opušteniji od ostalih portreta.

Jedina fotografija u boji izabrana je da prikaže Kejtinu „mladost i samopouzdanje“.

Sva tri portreta biće u stalnoj kolekciji londonske Nacionalne galerije portreta sledeće godine.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.