· · Komentari: 0
PEVAČI U KRIZI

Nemanja Stevanović OŠTRO o kolegama: "Aca Lukas nema hitova" (FOTO)

Pevač Nemanja Stevanović podelio svoj stav na temu domaće muzičke scene.

1642615465________________0203.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Nemanja Stevanović gostovao je posle dužeg vremena u jednoj emisiji i iznenadio sve svojim stavom. Naime, on je rekao da je Lukas pukao s poslednjim albumom, te da uopšte više nema hitove kao pre.

Pročitajte još: Dara Bubamara postala HIT na Internetu! Fotografijom potpuno ZBUNILA fanove (FOTO)

- Darko Lazić je uspeo posle nekoliko godina. Sloba Vasić je imao pesmu "Anonimna" i to je to. Teško je da ubodeš i sledeću pesmu da bude hit i da bude snažna. Nekome se posreći. I sa albumima je mnogo teško - započeo je Nemanja izlaganje u "Grand magazinu", prenosi "Republika", a onda dodao:

- Mnogi su jaki pevači izbacili albume u zadnje vreme, pa ne čujem da se te pesme negde vrte. Evo, Aca Lukas, nema hitova, kao što je imao pre, a ima ih koliko hoćeš odranije. Autori imaju ozbiljnu krizu, pevači imaju krizu. Ne znaju gde će i šta će. Sve se izmešalo. Ima mnogo pevača, svaki drugi dan izlazi neka nova pesma. Ja sam bio u "Zvezdama Granda" pre 16 godina. Ova današnja omladina da li uopšte i zna ko sam ja?! Zna, ali ne u onoj meri kao kada smo bili na "Grandovoj" sceni.

 BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.