· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Kejt Midlton preuzela nekadašnju ulogu princa Harija: PRINCEZA U DUKSU, držeći loptu za ragbi (VIDEO)

Kejt Midlton nije uvek i midi haljinama i kaputima, vojvotkinju ovog puta vidimo u sportskoj odeći držeći loptu za ragbi. Kako se Kejt našla na ovoj poziciji?

1643795186_e1049dfb0ff8908251186ea769fde72a79a21717.jpg
Foto: Epa

Kejt Midlton i sport

Kejt Midlton proglašena je novim pokroviteljem Ragbi fudbalske lige, preuzimajući nekadašnju kraljevsku ulogu princa Harija. Tako je Kejt pokazala nove veštine sa loptom, a poznato je koliko vojvotkinja voli sport.

U saopštenju, Kensingtonska palata je rekla:

- Ova nova pokroviteljstva, koja je Vojvotkinji dalo NJeno Veličanstvo Kraljica, usko su u skladu sa dugogodišnjom strašću NJenog Kraljevskog Visočanstva prema sportu i doživotnim beneficijama koje on može da pruži.

Pročitajte još: Model star 26 godina, i košta oko 20 hiljada evra: O Rijaninoj JAKNI u kojoj je pokazala trudnički stomak priča ceo SVET (FOTO)

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa morali su da odustanu od svog pokroviteljstva nakon odluke da se povuku kao viši članovi kraljevske porodice u martu 2020.

Kejt izuzetno voli sport. NJena sestra, Pipa Midlton, izjavila je baš ragbio vema važan u njihovoj porodici.

Vojvotkinja od Kembridža postala je prvi član kraljevske porodice koji je preuzeo jedno od patronata princa Harija nakon što je proglašena za novog predstavnika engleskog ragbija.

Objavljujući imenovanje na Tviteru, Kejt je rekla:

- Jako sam uzbuđena jer ću podržati da je uzbuđena što će podržati dve fantastične organizacije koje su posvećene tome iskoriste moć koju sport može da ima u zbližavanju zajednica i pomaganju pojedincima da napreduju - napisala je Kejt.

Objavu prati i video na kome Kejt, obučena u sportsku odeću pokazuje svoje veštine sa ragbi loptom na terenu Kensingtonske palate.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.