Oglas
· · Komentari: 0
zdravlje

"Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu": Lepa Brena o borbi sina Viktora sa gojaznošću - došao je do 163 kilograma(FOTO)

Viktor je imao velikih problema sa kilogramima što je ozbiljno moglo da ugrozi njegov život

1645779651_pjimage-19-.jpg
Foto :Printskrin/Instagram/viktorernest
Oglas

Najmlađi sin Lepe Brene i Boba Živojinovića nikada nije krio da voli i da sprema i da konzumira hranu.

Pročitajte još: Prednosti jednog od najstarijih začina na svetu: Kako ULJE PERŠUNA deluje na kožu?j

Nije imao volje dugo da smrša, ali je napravio velike promene koje su dovele do značajnih rezultata. Viktor je sada fit baš kao njegova braća Filip i Stefan. Brena je govorila koliko je period kada je najmalađi Živojinović bio gojazan bio stresan za nju:

"Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala. Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes", rekla je Brena za "Informer" i dodala da je njen suprug motivisao Viktora da se uhvati ukoštac sa problemom:

"Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma", kazala je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas