Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Lepa Brena nastupila u ODžACIMA u top stajlingu! Ipak, ovim porukama na društvenim mrežama se možda nije nadala... (FOTO/VIDEO)

Velika balkanska zvezda nastupila je pred punim trgom u Odžacima.

1647168754_brena-2.png
Foto: InstagramScreenShot/lepabrenaa
Oglas

Najveća muzička zvezda nekadašnje Jugoslavije i danas, najpoznatija pevačica na Balkanu, Lepa Brena nastupila je u petak veče na trgu u Odžacima, povodom održavanja manifestacije "Ženama na dar" u organizaciji turističke organizacije ovog grada.

Pročitajte još: Koristite ih svakodnevno, a ne znate da su oni LEGLO zaraze: Ovo su PET najprljavijih mesta u KUHINJI

Poput holivudskih zvezda, Lepa brena nastupila je u crnoj bundi, nalik na perjanu jaknu koju je ukrasila kožnim crnim pojasom koji je istakao njenu figuru. Uz to, nosila je uske crne pantalone i dubokim uskim kožnim čizmama sa vrtoglavo visokom potpeticom.

Sudeći prema video zapisima, provod je bio odličan, a onda je usledila i gomila komentara kojima se ova velika zvezda možda nije ni nadala...

Pročitajte još: ZDRAV I UKUSAN RECEPT ZA RUČAK: Prženi brokoli sa slaninom spreman za par minuta (RECEPT/VIDEO)

"Hvala ti za divno veče...", "Savršeno veče puno emocija", "Bilo je predivno. Ja sam bila sa porodicom, znači žena prelepo peva" bili su samo neki od komentara na Breninu objavu na društvenoj mreži na Instagramu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas