Oglas
· · Komentari: 0

Otkrivena tajna posle više od TRI decenije: NIKOLA SIMIĆ je iza kamera pokazao nešto LEPOJ BRENI što joj je promenilo život

Balkanska zvezda uživala je u saradnji sa velikim gumcem

1647529662_lepa-brena.png
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Lepa Brena je 1984. godini snimila film u kome je zajedno sa Nikolom Simićem igrala jednu od glavnih uloga. Folk zvezda, jednom prilikom otkrila je i kako je bilo sarađivati sa velikim glumcem.

Pročitajte još: Izabrana je nova MIS SVETA: Predstavnica OVE evropske države ponela je titulu najlepše žene (FOTO)

– Svakodnevno smo snimali po 12 sati. Primetila sam da su svi glumci, sem Nikole, bili veoma nervozni. On je u pauzama snimanja sedeo u turskom sedu sa otvorenim dlanovima na kolenima i zatvorenim očima. Pitala sam ga šta radi, rekao je da meditira. Detaljno mi je objasnio kakve blagodeti to ima po njegovo telo i um – rekla je ona pre nekoliko godina za medije.

Počela je da meditira

- Mislila sam da meditaciju u to vreme upražnjavaju samo svetske zvezde i da to nije za „obične” ljude. Kada mi je Nikola objasnio da pomoću tih vežbi za kratko vreme mogu svoje telo i um da vratim u harmoniju, počela sam da ih radim. Od njega sam naučila kako mogu da se odmorim za svega 15 minuta – priznala je Brena.

Neplanirano dobila ulogu

– Brenin tadašnji menadžer Raka Đokić došao je na ideju da je ubacimo u film. Složio sam se i neplanirano sam u scenario dodao jednu malu pevačku numeru i Breninu scenu u kafani. Međutim, kada je stala pred filmsku kameru, osetio sam da je vanserijska ličnost, tako da sam proširio njenu ulogu, od epizodne do glavne. Odlično se snašla – istakao je režiser u jednom intervjuu i dodao:

Pročitajte još: Jelena Karleuša prvi put objasnila sve u vezi sa Kanje Vestom: "Napravio mi je haos po medijima"

– Sve je koštalo milijardu i po tadašnjih dinara. Kada su čuli da će i Brena igrati u filmu, u projekat se uključila i producentska kuća „Union film”, koja je dala svoj novčani doprinos. U film su ubačene i autentične scene sa Breninih koncerata – zaključio je Mića Milošević svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas