Oglas
· · Komentari: 0
LETE VARNICE

KADA SE TANJA RAZBESNI! Pevačica ljuta na Draška, a mama Živka moli:"Ne glupiraj se da ne izgubiš i ovog MUŠKARCA"

Pevačica Tanja Savić je po svoj prilici temperamentna žena, sudeći po njenim nedavnim reakcijama

1648221200_12534_tanja-i-drasko-naslovna_ig.jpg
Foto: Dejan Kujundžić/ATA
Oglas

Veza Tanje Savić i Draška Stanivukovića je medijski propraćena od početka, a da li ima problema u raju, otkrio je jedan od pevačicinih rođaka.

Pročitajte još: Zašto su opasne povišene masnoće u krvi? Korak od infarkta i moždanog udara

"Kod njih se već neko vreme gomilaju problemčići, i onda se desi kap koja prelije čašu. Malo se podžapaju, kao raskinu, pa se onda opet pomire i tako u krug. Oni su planirali da budu za vikend zajedno, međutim, nisu znali da su gore bukvalno svi mediji i tu je nastao problem. Onda je čula da je Jovana Jeremić sa kojom se zakačila otišla na Jahorinu, pa je utripovala da se tamo viđa sa Draškom što mu je i prebacila. Zapravo, ona ima onu fazu "sad neću ni kako ja hoću".

Pročitajte još: Pet poznatih ličnosti koje NE NOSE BURME - treće mesto će MNOGE IZNENADITI

"Čak joj je i majka navodno rekla pre neki dan da se ne glupira i da se, kako se kod nas kaže, uzme u pamet jer može ponašanjem da otera Draška od sebe. Njega svi vole. Na stranu što je uspešan i ambiciozan, on je jako dobra osoba, pažljiv, plemenit, pokazuje joj emocije. Ali to je Tanja, mislim da ni sama ne zna šta ju je snašlo, u pozitivnom smislu, naravno. Pravi problem i gde ga nema. Kao da ne ume da se navikne na dobro, opusti se i uživa. Bre, kao da je otupela u onom toksičnom braku", kaže njen rođak za Svet koji kao i cela porodica navija da veza sa Draškom opstane.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas