· · Komentari: 0

"TUKLA SAM BALERINE PO HODNICIMA": Tanja Bošković poslala poruku devojkama koje je "KINJILA"

Glumica Tanja Bošković već deset godina je u penziji i živi skromno, a sa gledaocima je podelila neobično priznanje

1648708666_1812_514-foto-printscreen-tanja-boskovic-ig_ig.jpg
Foto: sarics

Tokom gostovanja u emisiji voditeljka je pitala Tanju Bošković da li je istina da je hodnicima pozorišta vijala i tukla balerine, jer nisu želele da vežbaju onoliko koliko je ona smatrala da bi trebalo, a čuvena glumica je sve iznenadila odgovorom:

"Istina je! I dan-danas me je sramota zbog toga. Jako me je sramota. To nimalo nije simpatično, uopšte. To je bio bezobrazluk prve vrste sa moje strane. Ja sam nemoguća jedna osoba bila", navela je Tanja Bošković, a zatim uputila izvinjenje.

Pročitajte još: OGLASILA SE supruga Vila Smita prvi put nakon incidenta na dodeli Oskara: Poslala kratku poruku (FOTO)

"Žao mi je, izvinjavam se svim onim divnim devojkama koje sam kinjila, a koje su mi, u stvari, mnogo ljubavi dale. Od njih sam mnogo naučila. Bile su dobre, bile su tolerantne na ovu besnu aždaju, kakva sam ja bila u mladosti, znate", istakla je glumica i dodala da je sve shvatila kada je dobila decu.

"Kad sam rodila decu tad sam videla Boga. Zaista sam ga videla. Tad sam shvatila da ništa ne mogu bez njega. Sve što sam pokušala bez njega sam promašila. Za velike grehove sam kriva, shvatila sam, bio je poslednji momenat da počnem da se kajem, inače ću uništiti i ono što mi je gospod podario na staranje, svoju decu", istakla je glumica za  "Televiziju srpske dijaspore" i dodala:

"Ozbiljno sam se zapitala šta sve više definitivno i nikad ne smem, i šta isto tako definitivno moram. To je zaista prelomni momenat bio. Mnogo sam lutala".

Glumica iz braka sa Dejanom Karaklajićem ima dvoje dece, ćerku i sina. Ćerka Lana je krenula maminim stopama i postala glumica, dok sin Đorđe živi u Americi i ne eksponira se u javnosti.

BONUS VIDEO: 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.