Oglas
· · Komentari: 0

TRI DIVE na jednom mestu potpuno neprepoznatljive: Nikad viđena fotografija Lepe Brene, Vesne Zmijanac i Nade Topčagić (FOTO)

One su i danas najveće zvezde na Balkanu

1648798010_brena-i-vesna.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Lepa Brena, Vesna Zmijac i Nada Topčagoić od početka svojih karijera, osvojila su srca publike, a njihove pesme sa početka karijera i dan danas se smatraju najvećim hitovima na našim prostorima.

Pročitajte još: Zavoleli ste ga u filmu "MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO", a niste znali da je njegov otac jedna od najvećih FILMSKIH LEGENDI (FOTO)

Nedavno se na Instagramu pojavila fotografija tri legendarne pevačice, a malo ko bi mogao da ih prepozna odmah. Mnogi se ne sećaju trenutka kada je lepa brena imala tirkizno plavu boju kose. Dok je Vesna Zmijac smeđa. Nada Topčagić kao i danas, na slici pleni svojim osmehom i šarmom.

 Lepa Brena oduvek je bila svoja i to je nebrojano puta dokazala, pa je tako kada je rodila mlađeg sina Viktora, svoju kosu ofarbala tirkizno plavo.  U tom periodu, bilo je potpuno nezamislivo imati drugačiju boju kose, ali slavna pevačica nije marila, već želela da isproba nešto novo i bude potpuno drugačija, što joj je i pošlo za rukom.

Pročitajte još: NASMEJAO ČITAV REGION: Evo kako izgleda kada se ANDRIJA MILOŠEVIĆ pretvori u ženu (VIDEO)

Vidimo da dve godine kasnije, sve pevačice kako kod nas tako i u inostranstvu "prošetale" su ovu boju kose, tako da slobodno možemo da kažemo da je Lepa Brena, inovator svetskih trendova.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas