Oglas
· · Komentari: 0

Nakon DVE godine ponovo sa sinovima slavi USKRS: Ovako izgleda najradosniji hrišćanski praznik u domu Tanje Savić

Pevačica ponovo sa sinovima proslavlja najradosniji praznik

1650806335_tanja-savic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Pevačica Tanja Savić prvi put će sa sinovima Maksimom i Đorđem provesti Vaskrs u Srbiji, budući da su ranije svake godine za praznik bili u Australiji.

Pročitajte još: Nikolija Jovanović snimila majku dok priprema trpezu: Vesna Zmijanac oduševila pratioce u kecelji i bez šminke (VIDEO)

- Jako volim Vaskrs, i kao mala sam ga obožavala. Ostalo mi je u prelepom sećanju to farbanje jaja sa majkom. Sada sestra i ja farbamo jaja zajedno sa dečicom. Uželela sam se da ovaj hrišćanski praznik dočekam sa svojom decom zato što dve prošle godine nisam bila sa njima. Ovo će mi biti sigurno jedan od najlepših i najznačajnijih praznika u mom životu upravo jer ću biti sa njima - iskrena je Savićeva koja kaže da decu počinje da uči običajima:

- Trudimo se da ih upoznajemo sa našim običajima koliko toliko. Farbaćemo zajedno jaja što će biti novo iskustvo za nas. Kada su bili mali farbali su, ali to je sve bilo u igri, a sad ćemo se malo ozbiljnije pozabaviti time.

Na pitanje da li se ispoveda i koliko joj je to blisko, pevačica odgovara:

- Svakom čoveku je potrebno neko ljudsko biće kome može da se poveri. Hvala Bogu, imam puno prijatelja, rođaka i naravno sestru sa kojom mogu da podelim neke svoje stvari tako da za nekim drugim nema potrebe. Ja sam jako srećna osoba jer stvarno imam puno prijatelja i puno rodbine kojima mogu da verujem i podelim sve lepo i sve ružno.

Da joj je publika podjednako važna kao i porodica dokazuje činjenica da će Vaskrs provesti i sa porodicom i sa publikom.

- Tokom dana ću biti sa porodicom, a večernje sate sa publikom. Gledala sam da nekako sa svima budem i da svi budu srećni. Morala sam taj datum da ispoštujem i publiku koja me željno iščekivala u Ohridu. Nisam imala srca da ponovo pomerim taj nastup. Ujutru ću sa decom ići u crkvu i bićemo kod mojih mame i tate do popodne, a onda spremanje pa na nastup - kaže Tanja, koja se uželela tezgi.

 Tačno je da sam se uželela publike jer su sada ukinute sve kovid mere. Doduše, nije nam manjkalo druženja ni kada je korona bila jer smo stalno bili putem društvenih mreža u kontaktu. Često sam pevala i kod kuće, snimala se i objavljivala snimke. Sva sreća na mojim nastupima je uvek puno i meni je zaista puno srce kad vidim da me publika toliko voli, kao i ja njih - kroz osmeh priča pevačica, koja razmišlja o velikom koncertu u Beogradu.

- Bliži se 20 godina moje karijere pa ću verovatno i preduzeti nešto po tom pitanju. Što se tiče novih pesama, ja nekako uvek gledam da budem u žiži i da ne pravim neku veliku pauzu između pesama. Stalno pripremam neke nove pesme i sada će biti tako - zaključuje pevačica koja smatra da su je neprijatnosti na nastupima zaobišle zbog energije kojom zrači:

Ne mora da znači da je to istina, ali kako zračiš tako i privlačiš. Ja sam neko ko zaista zrači pozitivnošću i uvek se lepo ophodim prema publici i fanovima. Zaista sam srećna po tom pitanju i mogu da budem ponosna. Primam puno poklona, posebno kada su važni datumi u mom životu. Iako, pokloni nisu merilo ljubavi.

U medijima se nedavno pojavila informacija da je Tanja zbog finansijskih poteškoća ispisala sinove iz privatne škole.

- Zaista sam ispisala sinove iz privatne škole jer mislim da treba da se socijalizuju. Upisala sam ih u državnu školu u Smederevu, gde smo se preselili i zaista im je predivno ovde gde su sada, ne bih ništa menjala - kaže pevačica.

Na pitanje da li je u kontaktu sa Stanivukovićem i da konkretno kaže da li su u vezi, Tanja odgovara poput političara:

Pročitajte još: USKRŠNJI INTERVJU IVE ŠTRLJIĆ ZA MAGAZIN: "Češće biram modernije kolače od starinskih"

- Ja sam tu da demantujem ako osetim potrebu, a jedino gde mogu da demantujem je moj Instagram. Što se tiče tog spajanja, nisam se bunila jer mi je to bilo simpatično. Mediji su nas sami spojili pa razdvojili. I oni su verovatno želeli da mi pripišu nekog ko bi mi pristajao verovatno u tom trenutku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas