· · Komentari: 0
pevač

"Kako stvari stoje opet ću na operaciju": Darko Lazić objasnio u kakvom je zdravstvenom stanju

Darko Lazić mora da reši probleme koji su nastali kao posledica saobraćajne nezgode

1650899598_039efe9d004dfd55b42983e154a862a0168a0d9b.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Pevač Darko Lazić je krajem 2018. godine imao tešku saobraćajnu nesreću nakon koje se dugo oporavljao. Uspeo je ponovo da stane na noge i gotovo se u potpunosti oporavi, ali postoje stvari koje mu još uvek prave problem:

Darko kaže da ima problem sa ramenom, a primetio je kada je počeo da trenira:

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli. Nešto očigledno nije sraslo kako treba, pa su mi lekari rekli da moram na detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju - rekao je Darko za "Svet".

Pročitajte još: Ana Nikolić prisetila se teških momenata koji su obeležili njen život: Neke Uskrse pamti po velikoj tugi

Posle nezgode bilo je najpreče da se srede ozbiljne povrede koje su bile izuzetno opasne:

- Do sada smo sređivali samo urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle u ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.