Oglas
· · Komentari: 0

Barbara Bobak otkrila pravu istinu o raskidu: Evo zbog čega je pevačica ostavila Darka Lazića

Pevačica otvorila dušu

1651302266_barbara.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Barbara Bobak, odlučila je da javno progovori o raskidu sa Darkom Lazićem, koji je pre nekoliko dana priveden zbog brze vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkorika.

Pročitajte još: POSEBNA SERENADA: Poslušajte delić NEOBJAVLJENE pesme Đorđa Balaševića (VIDEO)

- Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju bol - rekla je Barbara za Ekskluziv i otkriva da je tu noć slabo bila u kontaktu sa Darkom.

- To veče smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam - rekla je Barbara i otkrila:

- Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana, ljutnja i razočaranje su me davno prošli - otkriva Barbara i dodaje:

- Pisao mi je kad je izašao, ali ja sam se pokupila i otišla kod svojih. Nismo se čuli. To što je on uradio nije bilo okidač ili razlog, ja ne želim da budem žrtva - kaže mlada pevačica, koja smatra da Darko nije trebao javno da priča o njihovim problemima:

- Nije trebalo to da uradi, pripisaću to njegovom stanju, njemu na obraz i na čast nek ide sve što kaže. Ja ću ostati čista, da ispoštujem njegovu decu i majku. Čula sam se sa njegovom majkom, ima svojih briga i svojih trauma koje je prate u životu, njoj nije lako. Izvinila sam joj se što to nije uspelo, poželela sam joj sve najbolje i sreću što se tiče njega.

Pročitajte još: UDALA SE ZA PROFESORA! Malo poznati detalji iz Konstraktinog života - OVO joj je bio VELIKI STRAH (FOTO)

- Govorila sam mu da je veliki dečko, i da radi sve što radi dok ne utiče na mene i našu vezu. Uticalo je, uticalo, pa se desilo. Niko ne zna šta je iza zatvorenih vrata, naša veza je bila dugo disfunkcionalna, ali kad nekog voliš, trudiš se da to popravljaš, da se nadaš da će stvari biti bolje. Želim mu sve najbolje, svu sreću - zaključila je Barbara u emisiji Ekkluziv.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas