Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Od bebisitera do pekara: Evo čime su se poznati bavili u mladosti, a zanimanje LEPE BRENE će vas posebno IZNENADITI

Put do ostvarenja snova nije lak, pa tako su se i brojne javne ličnosti, pre nego što su postale poznate i krenule da grade svoje karijere u muzici, glumi, voditeljstvu, bavile potpuno drugim poslovima.

1651327914_Screenshot_4.jpg
Photo:Printscreen/instagram//lepabrenaa/
Oglas

Mnogi nisu ni zamišljali da će postići sve što su danas.

NJihov zajednički recept za uspeh je - mnogo truda, rada, volje i bez odustajanje, ako se naiđe na neku prepreku!

Ovo su neki od najzanimljivijih primera, dok su jedni radili u pekari, drugi su prodavali ešarpe ili čuvali decu.

Lepa Brena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Verovali ili ne, Brena je bila bebisiterka i to danas poznate pevačice. Naime, pre planetarne slave, kao veoma mlada, čuvala je Anu Štajdohar.

Bajaga

Momčilo Bajagić Bajaga imao je zanimljivu preduzetničku ideju, pre nekog što je počeo da stvara vanvremenske hitove.

- Kada sam bio prvi razred gimnazije, imali smo neke bendove koji su bili, kako bih rekao, neprofitabilni i sećam se da smo kupili onu veštačku kinesku svilu, da smo je farbali u crno i prodavali u Knez Mihailovoj - kao ešarpe. Te ešarpe su izgledale fenomenalno, kada se ofarbaju i ispeglaju, ali čim ih staviš, to se izgužva i ne liči ni na šta - priča sa osmehom Bajaga.

Emina Jahović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Prelepa pevačica Emina Jahović odmah se našla na malim ekranima, ali ne kao pevačica. NJen prvi posao je bio da vodi vremensku prognozu na televiziji iz Novog Pazara, čija je vlasnica bila Elma Sinanović.

Andrija Milošević

Uvek je bio nemirnog duha, pa je i njegovo prvo zanimanje bilo vrlo neobično. Ističe da je morao da se snađe da zaradi za hranu, kada je bio popustio u školi u Podgorici.

- Tada sam radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine “Podgorički grafiti”. Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom - otkrio je glumac jednom prilikom.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Mina Lazarević i Ana Stanić bavile se istim poslom

Obe poznate dame su bile profesorke. Kako je Ana Stanić odlično poznavala latinski, drugima je pomagala da što lakše savladaju taj jezik.

- Pošto sam bila super đak, držala sam časove latinskog jednom momku koji je u prvom razredu gimnazije pao na popravni. Časove sam mu držala tokom letnjeg raspusta između mog trećeg i četvrtog razreda - priča pevačica.

Sa druge strane, Mina Lazarević je bila majstorica u solveđu i klaviru, koja je već sa 14 godina muzički obučavala druge.

Milan Stanković

Ovaj pevač proslavio se posle muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a pre toga je bio omiljeni medicinski tehničar u Obrenovcu, gde je radio u Domu zdravlja, na odeljenju dijalize.

PROČITAJTE JOŠ: GRAD KOJEG VIŠE NEMA : Žrnov - jedna od najvećih misterija Srbije

Ivan Ivanović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Danas veliko voditeljsko ime, u čije emisjije dolaze brojne poznate ličnosti, a nekada je radio u obezbeđenju. Čak je bio angažovan od strane tadašnjeg ambasadora SAD u Srbiji, Vilijama Montgomerija. Čuveni kviz „Keš taksi“ bio je njegov početak ka usponu.

Deki Pantelić

Pre nego što je stao pred svetla televizijskih reflektora i postao jedan od omiljenh TV lica, Deki je radio kao vozač, ali i u pekari.

- Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna - izjavio je voditelj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas