Oglas
· · Komentari: 0

Darko Lazić prvi put pred kamerama nakon skandala: Evo šta je rekao pevač o hapšenju

Pevač u emisiji ispričao detalje nesreće

1651645241_darko-lazic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Darko Lazić, gostujući u emisiji Amig show, prvi put je javno progovorio o skandalu koji se dogodio protekle nedelje. Pevač je uhapšen nakon brze vožnje u pijanom stanju, a u krvi mu je policija pronašla i narkotike.

Pročitajte još: Sudija odbio zahtev Amber Herd za odbacivanje slučaja za klevetu: Suđenje se nastavlja

Darko je u emisiji poricao da je počinio bilo kakav prekršaj, sem da je vozio bez vozačke dozvole koju je zaboravio kod kuće.

- Privela me policija i to je to! Zašto vas zanimaju detalji, meni je zabranjeno da pričam detalje o tome. Ne pogađa me ništa. Šta god da uradim to je puta 10, šta god da kažem to nije tako, to je duplo gore! Moj menadžer nije dao nikakvu izjavu! Marko Nikolić ništa loše nije za mene rekao, on dečko ne zna o čemu se radi. Neću da komentarišem - rekao je Lazić u emisiji i dodao:

- Događa se svima, ali kad sam ja u pitanju to je 10 puta gore, moje se odmah uveliča. Spremam pesme, i koncert u Sava Centru - rekao je je Darko Lazić i dodao:

Pročitajte još: Suzana Mančić odbila je ulogu u ovom KULTNOM FILMU: "Najveća greška je nemati vere u sebe"

- Ja sam navikao na sve to. Moj život tako teče. Ide na bolje. Niko nije povređen, jedino sam ja povređen. Neko mi je sipao nešto u piće. Sad je sve u redu. Imam vozačku, koju tada nisam poneo. Nisam ni planirao tada da vozim, mislio sam da ostanem da spavam", rekao je Darko u emisiji Amidži šou".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas