· · Komentari: 0

Duge noge za igranje: Lepa Brena legla na zvučnik i pokazala koliko dobro izgleda (FOTO)

Godine joj baš ništa ne mogu

1652165394_lb.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ lepabrenaa

Lepa Brena karijeru na estradi započela je 1980. sa Lira šouom. Njena popularnost u Jugoslaviji rasla je veoma brzo. Već od pojavljivanja u filmu Tesna koža, postaje prepoznatljivo lice, veoma prisutno u medijima.

Reč je o najvećoj muzičkoj zvezdi na Balkanu, legendarnoj pevačici koja je obeležila jednu eru. Popularna pevačica vlasnica je najvećih narodnih hitova, učestvoovala je u nekoliko filmova koji su obeležili srpsku kinematografiju, a o njenom uspehu govore i popularne predstave koje sa danas izvode u kojima je tematika upravo život ove pevačice.

Ona i dalje neumorno radi i nastupa, a po njenom osmehu na licu čini se da joj ništa ne pada teško.

Pročitajte još: Drugi supružnik Tine Tarner ŽRTVOVAO JE ORGAN da bi je spasio jer „nije želeo drugu ženu“

Nedavno je održala nastup u jednom klubu u Nemačkoj koji je bio krcat!

Foto: Instagram/printskrin/lepabrenaa

Dobar provod, pun klub i sjajna interakcija sa publikom mogli su se osetiti i preko slika. Brena se u jednom trenutku opustila i legla na zvučnik, a u prvom planu su bile njene duge noge i vitko telo. Još jednom je dokazala da su godine samo broj i da lepoj, vitkoj i negovanoj ženi ne mogu ništa.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.