· · Komentari: 0

Fotografija Tanje Bošković u kupaćem stara 40 godina ostavila sve bez daha: Glumica je primer neprolazne lepote (FOTO)

Fotografija naše glumice o kojoj se i dalje priča

1652879408_sarics.jpg
Foto: sarics

Tanja Bošković je bez ikakve sumnje jedna od naših najlepših, najtalentovanijih i najpoznatijih glumica. Popularnost je stekla brojnim i zapaženim ulogama u najvećim ostvarenjima jugoslovenske i srpske kinematografije, a nedavno je dobila i prestižnu nagradu "Žanka Stokić",  koja se dodeljuje glumcima koji su svojim radom izuzetno doprineli srpskoj filmskoj, pozorišnoj i televizijskoj umetnosti.

Pored neverovatnog talenta za glumu, Tanja poseduje i vanvremensku lepotu, držanje i stav. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram osvanula njena fotografija iz mladosti, a obožavatelji su posebno oduševljeni njenom prirodnošću, komentarišući da joj godine ne mogu ništa.

Pročitajte još: SRBIJA DOBILA PRINCEZU! Porodila se LJubica Karađorđević, a ime devojčice ima PRELEPO ZNAČENJE

Mnogi su mišljenja da naša glumica treba da bude primer i uzor svim mladim devojkama. O današnjim standardima lepote, ali i o tajni njene lepote Tanja je svojevremeno prokomentarisala:

- Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote.

Ona ponosno i graciozno korača ka sedmoj deceniji, a njeni saveti su posebno dragoceni svim pripadnicama lepšeg pola.

Bonus video:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.