Oglas
· · Komentari: 0
stil

Kejt Midlton započela proslavu jubileja kraljice Elizabete u velikom stilu: Princeza u najnežnijoj boji leta (FOTO)

Kejt Midlton odabrala je belu boju za prvi dan proslave

1654165775_profimedia-0696320635.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete zvanično je počela  Događajima koji će trajati četiri dana obeležiće se 70 godina vladavine Elizabete, a ona je jedini britanski monarh koji je toliko dugo na tronu.

Tokom događaja sve oči biće uprte u članove kraljevske porodice. Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, u velikom stilu započela je proslavu.

Pročitajte još: Presrećan i ponosan: Džoni Dep SLAVI SA FANOVIMA, evo gde je dočekao presudu (FOTO)

Kejt je izgledala veoma elegantno dok se vozila kočijom sa troje dece, Džordžom,  princu Džordžu, Šarlot i Luisom, kao i Kamilom koja je sedela pored nje u plavom kompetu.

Princeza (37)  je za zvanično obeležavanje rođendana kraljice Elizabete odabrala belu haljinu. NJenu dnevnu toaletu orate dugački rukavi i prednji deo nalik sakou. Izgledu je dodala šešir iste boje koji je celokupan izgled učinio još elegantnijim.

Foto: profimedia

Kejt je stajling dopunila safirnim minđušama, koje su prvobitno bile venčani poklon princezi Dajani.

Događaj je ujedno bio značajan povod za decu Kejt i Vilijama jer su se prvi put zajedno našli u kočiji. Deca su se ranije pojavila na balkonu Bakingemske palate kako bi mahala masi, ali su po prvi put zajedno učestvovali u povorci duž centra i delila kočiju sa svojom majkom Kejt, piše Hello.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas