· · Komentari: 0
pevačica

Danas se udaje Britni Spirs? Pop princeza je u njemu pronašla oslonac (FOTO)

Britni Spirs u poslednje vreme ima mnogo razloga za sreću

1654785318_bb61f24bf37e92f2bb11a51c1b732f7c80435fe8.jpg
Foto: epa

Britni Spirs i njen verenik, Sem Asgari, navodno če se venčati  danas na maloj ceremoniji, prenose strani mediji.

"Princeza" pop muzike (40) i glumac i fitnes trener (28) venčaće se u Los Anđelesu, na prilično intimnom venčanju kojem bi trebalo da prisustvuje oko 60 gostiju iz njihovog bliskog okruženja, piše People. 

Pročitajte još: Čuvena Samanta Džouns ipak se vraća u "Seks i grad"? Fanovi ushićeni, ali postoje važne promene

Britni još uvek ništa nije podelila na društvenim mrežama, na kojima je veoma aktivna. Par se upoznao na snimanju muzičkog spota pevaice „Slumber Parti“ 2016. godine, a 2017. je Britni i javno komentarisala njhovu vezu: 

- Bio je stvarno sladak. Veoma je zabavna, duhovita osoba, a privukla me je skromnost - rekla je Britni za GQ magazin.

Od tada, par je delio lepe trenutke svoje veze na društvenim mrežama, objavljujući video snimke i fotografije.

Sem je sve vreme bio pored Britni u teškim trenucima koje je prolazila sa ocem koji je bio njen staratelj do novembra prošle godine.

Pevačica je jednom već rekla čuveno "da" bivšem suprugu, Kevinu Federlajnu, sa kojim ima sinove Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15).

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.