· · Komentari: 0

DEJVID BEKAM kao tata godine: Odveo ćerkicu na spektakl u Veneciji, a slike će rastopiti i one kamenog srca (FOTO)

Pogledajte kako su otac i ćerka iskoristili kvalitetno vreme

1655189807_profimedia-0699223495.jpg
Foto: Profimedia

Bekamova najmlađa ćerka, ujedno i miljenica već nekoliko dana boravi u Veneciji sa tatom. Oni su otišli na prestižni događaj, gala pozorišni spektakl, a s obzirom da su tamo nekoliko dana , imali su vremena i za druge aktivnosti. Vozili su se gondolom i provodili kvalitetno vreme zajedno, a Dejvid Bekam je još jednom pokazao da mu je ćerka Harper slaba tačka. 

Pročitajte još: Dnevni horoskop za 14. jun: BIK pod velikim pritiskom, DEVICU očekuje uzbudljiv dan

Prošetali su crvenim tepihom nasmejani. Oboje su zračili pozitivnom energijom, i vidi se da im je ovaj odmor prijao. Desetogodišnja Harper je nosila dugu haljinicu, sa roze i ljubičastim nijansama, koje su se prelivale. Izgledala je kao prava princeza. Dole je obula bele patike, obuću koja je, složićemo se, u skladu sa njenim godinama. Bekam je ostao u drugom planu a malena princeza je osvojila pohvale svih prisutnih. Haljinu je dizajnirao brend Zimmermann i košta 1. 600 funti.

Foto: Profimedia

Uveliko je poznato da je Harper tatina mezimica i da oni često idu zajedno na brojne događaje, od svakodnevnih do ovih glamuroznih. Uživaju u šetnji, odlascima u restorane, sportskim utakmicama, a čini se da im to pričinjava veliko zadovoljstvo s obzirom na osmehe i dobro raspoloženje kojim zrače. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.