Oglas
· · Komentari: 0

Glumica rešila misteriju: Mirka Vasiljević otkrila pravu istinu o fotografiji sa navodnog venčanja (FOTO)

Glumica progovorila o braku sa Vujadinom

1656745938_mirka-i-vujadin.jpg
Foto: Instagram printscreen/ vujadinsavic
Oglas

Nakon što je u medijima odjeknula vest da su se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić venčali, glumica je odlučila da otkrije o čemu se zapravo radi.

Pročitajte još: Šakira nakon RASTANKA od Pikea, uhvaćena u društvi mlađeg muškarca (FOTO)

Naime, Vujadin je po ko zna koji put na društvenim mrežama napravio pometnju, kada je objavio fotografiju njega i mlade glumice, kako se ljube elegantno odeveni kraj jednog bazena.

Svi su odmah došli do zaključka, da je par konačno izgovorio sudbonosno "da" i počeli su da im čestitaju. Kako bi se zaustavile spekulacije, Mirka je odlučila da konačno stavi tačku na tu temu:


- Ne volim da dajem izjave u trenutku kada moja karijera nije tema, niti da produbljujem priče koje nemaju veze sa istinom, ali evo da konačno stavim tačku na spekulacije da smo se venčali. Bili smo na proslavi gde su svi gosti dobili kartice sa svojim imenom i prezimenom, pa tako i nas dvoje. Samo što je na mojoj pisalo Vujadinovo prezime. On je iskoristio priliku da se našali i objavio je fotografiju te kartice na svom Instagram profilu, a odatle je krenula priča da smo se venčali. Kao što znate, nemam društvene mreže, pa se ne razumem sasvim u to kako funkcionišu - navela je glumica, prenosi Alo, a potom otkrila razloge zbog kojih se još uvek nije udala.

- Ne postoji ništa spektakularno što bih mogla da kažem, a da to već godinama ne ponavljam kada je reč o našem venčanju. Iskrena da budem, ta tema mi je postala naporna, ali i smešna. Godina za godinom, dogurali smo do dvanaest i nismo našli vremena da to organizujemo s obzirom na to da smo tokom godina stekli mnogobrojne prijatelje i spisak zvanica svakako ne bi bio mali. Od venčanja nam je oduvek bilo važnije zajedničko vreme kog uvek fali zbog obaveza oko dece, njegovih poslovnih angažovanja, mog posla, selidbi... Vujadin bi poput svakog muškarca venčanje organizovao za dva dana, ali ja sam ta koja bi volela da se pobrine o svakom detalju. Kako bismo oboje želeli da nam to bude jedino venčanje, ne želim da to uradim na brzinu. Iskustvo mojih drugarica koje su se udavale pokazalo mi je da čovek mora da se posveti organizaciji venčanja bar godinu dana, a mi od devet selidbi u poslednjih nekoliko godina zaista nismo imali to vreme - zaključila je Vasiljevićeva, prenosi Alo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas