Oglas
· · Komentari: 0

"Nikad nisam jela koliko želim": Tanja Bošković otkrila šta joj je najviše falilo u žitotu

Jedna od naših najlepših glumica je uvek morala da se trudi da bi izgledala tako

1657635263_tanja_boksovic_zanka_stokic_08052022_0054.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Tanja Bošković je poznata po mnogim ulogama koje je tumačila u domaćoj kinematografiji. Ona je prava dama i žena koja je uvek brinula o svom izgledu. I ako je na pragu osme decenije života, i dalje je u toku sa svim modnim trendovima. 

Ona je otkrila čega je sve u životu ostala željna i šta bi često volela da radi da je imala priliku za to.

"Kako da vam kažem, malo je dana koje sam provela da ništa ne radim. Ako sam imala tri takva dana u svom životu za ovih 70 godina. Znate, to je ono čuveno: 'E, sad, pauza', a u pauzi ću uzeti da operem sudove", iskreno je rekla Tanja Bošković u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

Pročitajte još: Silovali su je sa 9 godina, a u 14. godini je ostala trudna: Jezivi detalji iz života Opre Vinfri koje niko nije znao

Takođe, jedna od stvari koju bi radila da je mogla i da joj je telo to dozvoljavalo je bilo da jede koliko želi. Morala je da brine o svom izgledu i liniji i zbog toga nije mogla da dozvoli sebi taj luksuz da se prejeda. 

"Ostaću željna, znate, mnogih stvari. Ostaću željna. Recimo, ostaću željna što nikad nisam jela koliko želim. Nikad. Ne pamtim kad sam se, kad kažete 'Najela sam se!'... Ne!", izjavila je glumica.

NJena dostignuća u svetu glume, kao i izgled koji obara sa nogu niko ne može da ospori, ali ništa od toga joj nije palo s neba, već je morala da uloži veliki trud da bi ostvarila sve što je sebi zacrtala. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas