· · Komentari: 0

Tanja Savić u provokativnom izdanju: Pevačica pozirala u bikiniju (FOTO)

Tanjina vitka figura je bila u prvom planu

1658563511_tanja_savic_23062022_0039.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Tanja Savić je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju. Ona je istakla svoju vitku figuru i pokazala da je u top formi. 

Njen kupaći je bio crne boje, a preko njega je nosila veoma zanimljiv ogrtač. On je bio u lila boji, a na rukavima je imao veoma lepe karnere. Kosa joj je bila vezana u nisku punđu, a takođe je nosila crne, okrugle naočare za sunce.

 

Pročitajte još: Marina Visković nije izneverila fanove: Pevačica nastupala sa povredom leđa, svi su mislili da je to deo stajlinga (FOTO)

Tanja je nedavno je raskinula sa dečkom, gradonačelnuikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem, pa je zbog toga jedan od komentara ispod slike bio: "Kaješ li se Stanivukoviću?; Ovako izgleda telo jedne prirodno lepe žene; Savršena si ".

Pohvale su stizale sa svih strana, a ovo su samo neki od komentara Tanjinih obožavaoca: "Goriš mačko moja", "Predivna ženo", "Bomba"...

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.