Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša stala u odbranu JOVANE JEREMIĆ: "Ozbiljne pretnje ženi koja ima dete! Jovana, ne sme dlaka sa glave da ti fali" (FOTO)

Kao i uvek, Jelena je bila maksimalno otvorena

1659249080_jk_kasina_17032022_0014.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jovana Jeremić prijavila je policiji jezive pretnje koje je dobila od strane nepoznate osobe, a koja se predstavlja kao neko iz redova Veljka Belivuka. Voditeljka je preteće poruke dobila dok je bila sama sa ćerkicom na odmoru, a sve je bilo vrlo stresno za nju i njeno dete.

Za "Espreso" je rekla da ćerka Lea ima samo nju i da je u trenutku dok su joj stizale poruke bila samo sa njom. Jovani su podršku pružile mnoge javne ličnosti, uključujući i Jelenu Karleušu.

- Kakva smo mi to zemlja gde se upućuju najstrašnije pretnje jednoj ženi, Jeremić Jovani, koja je i majka i javna ličnost a da svi u tome vide zabavu i sprdnju? Hajde, ja sam na to navikla kad je reč o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene... - napisala je Jelena.

Pročitajte još: "Ne volim unuka više od dece": Ceca NAJOTVORENIJE o porodičnim odnosima

Foto: Instagram/printskrin/karleusastar

Postali smo društvo gde se žene javno ponižavaju, vređaju, preti im se... I niko u tome ne vidi ništa loše... Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vređa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koji će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne pretnje ženi koja ima dete... Gde su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne sme tebi dlaka sa glave da fali -  zaključila je ona.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas