Oglas
· · Komentari: 0

"Deca ne treba da trpe": Frontmen "Magla benda" o odnosima sa bivšom suprugom - " Imam poruku za sve tate"

Vladan Savić ne krije da je ostao u dobrim odnosima sa bivšom suprugom

1659706653_vladas.png
Foto: Instagram/printskrin/jocic.jovana
Oglas

Vladan Savić i Jovana Jocić nedavno su proslavili treći rođendan ćerke Anđelije. Uprkos tome što su razvedeni, oni su zajedno organizovali proslavu, a pevač otkriva i da su ostali u dobrim odnosima:

"Uprkos rastanku, Jovana i ja funkcionišemo super, bez loše energije. Nedavno smo ćerkici proslavili rođendan i mama je preuzela organizaciju, ali smo se konsultovali oko svih bitnih stavki. I u rođendanskoj čestitki koju sam objavio na Instagramu potpisao sam nas oboje, jer ko je uz dete ako ne mama i tata?", otkrio je pevač za magazin "Hello".

Pročitajte još: "Znam da Bog ima planove za mene": Nataša Bekvalac iskreno o strahovima i muškarcima, pa dodala - "Nije mi teško što sam samohrana majka"

Frontmen ppoznate grupe podelio je savet svim razvedenim roditeljima, posebno očevima:

"Teško je ishendlovati, ali dešava se, pa nije smak sveta. Kada je najteže treba ostati šmeker i gospodin. To je poruka za sve tate! Ako i pomislite da iz sujete uradite nešto loše, znajte da to nije dobro za vas, a ni za vašeg bivšeg partnera, ni za dete, ni za vaše porodice. Spustite loptu i počnite novi život, drugačiji. Bogati ste, imate decu, dajte im pravu energiju koju ćete i vi imati samo ako sa bivšim partnerom izgradite dobar odnos. Deca sve osete, a nisu kriva i ne zaslužuju da trpe", izjavio je.

Pročitajte još: U TOPLESU na jahti: KARLEUŠA u nikad provokativnijem izdanju (FOTO)

Nakon razvoda, Jovana je započela emotivnu vezu. O njenom novom izabrabiku zna se samo da je Italijan, dok Vladan tvrdi da će u budućnosti se truditi da maksimalno drži privatni život u tajnosti:

Pročitajte još: Duplo slavlje u porodici ROKVIĆ: Nikola i Bojana čekaju TREĆE dete

"Trudiću se da, koliko je u mojoj moći, privatnost odvojim od karijere. Nisam siguran koliko ću u tome uspeti, ali daću sve od sebe, a da li je rano za nove ljubavi? Pa nikad ni za šta nije rano, niti kasno. Sve je onako kako nam je na životnom putu zacrtano, pa se treba prepustiti i živeti", zaključio je Savić za pomenuti magazin.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas