Oglas
· · Komentari: 0

Darko Lazić se oglasio nakon navodnog nestanka: Evo gde je bio pevač

Pevač je nestao pre nekoliko dana, a razlog tome je gubitak telefona

1665063063_darko-lazic.jpg
Foto: Youtube printscreen/magazin in
Oglas

Darko Lazić, zajedno sa svojim kolegom Rastom i Reljom, trebao je da nastupi u jednom popularnom klubu u Švedskoj.

Pročitajte još: Megan Markl se vratila sa podkastom nakon kraljičine smrti: Ovo nije spomenula

Kako su mediji preneli, pevač je tada navodno odjednom nestao i nikom se nije javio, čak ni njegovi saradnici nisu znali, šta se sa njim zapravo dogodilo.

Pevač se sada oglasio i objasnio zbog čega je zapravo tako misteriozno nestao i šta se sa njim zapravo dogodilo:

- Pre pet dana sam izgubio telefon i automatski je ispalo da sam nestao. Priče da sam honorar uzeo unapred su takođe netačne jer ja to inače nikada ne radim. Nikada ne uzimam pare unapred! Svirku koju su spominjali nisam radio jer sam imao zdravstvenih problema sa želucem, bio sam u bolnici. Sada je sve okej, super se osećam! - rekao je Darko za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas