Oglas
· · Komentari: 0

Lepa i talentovana na mamu: Ćerka Snežane Savić oprobala se kao glumica i voditeljka, a kuma je poznatoj voditeljki (FOTO)

Anitu smo imali prilike da gledamo u poznatim domaćim serijama

1666513916_SnezanaSavicglumicaiMilanSaracredirelj0312012018.jpg
Foto: Predrag Mitić
Oglas

Svojom lepotom nekadašnja voditeljka i glumica Anita Lazić Todorović očarala je sve od kada se prvi put pojavila u javnosti. Ona je pre desetak godina radila kao voditeljka, a nakon toga je krenula majčinim stopama.

Ono što retko ko zna jeste da je ona ćerka glumice i pevačice Snežane Savić i režisera Dragoslava Lazića, koja se posle izleta u glumu u seriji "Seljaci" posvetila profesorskom pozivu.

U međuvremenu se predala najvažnijoj ulozi u životu - ulozi majke. NJena ćerkica Nina, koju je dobila sa dr Ivanom Todorovićem, sada je već jedanaestogodišnja devojčica, kojoj su majka i baka veliki oslonac. 

- Suprug i ja smo se već uhodali u ulozi roditelja - ispričala je Anita svojevremeno.

Pročitajte još: "Kad sam neraspoložena, muž mi kupi skupocen poklon": Naša pevačica otkrila detalje iz privatnog života - "Nisam radila nijednu estetsku korekciju"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

- Oko Nine mi se trenutno vrti ceo svet. Ona je vesela beba i mnogo se smeje. Dobro napreduje, dobila je kilogram i po za mesec. Čini mi se da liči na tatu. Moje drugarice obično kažu: "Jao, Anita, izvini, ali Nina je ista Ivan", a ja im odgovaram: "Nema razloga za to izvini. Pa, ja sam svog supruga birala. On je meni prelep čovek". Ima plave okice i crnu kosicu, a čini mi se da na mene ima samo usta - ispričala je Anita samo dva meseca nakon što se ostvarila u ulozi majke.

Pročitajte još: "Dvanaest sati me je ubeđivao": Jovana Jeremić otkrila kako su pokušali da je uvuku u elitnu prostituciju - "Bila sam na početku karijere"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Sada kada je njena ćerka već devojčica njih dve imaju sjajan odnos.

Anita je zavšila novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, ali je publika imala prilike da je vidi u domaćim serijama "Seljaci", "Zvezdara", "Sve je za ljude".

Gde god da se pojavi svi je porede sa poznatom majkom, što mladoj urednici online magazina veoma prija.

Anita se okumila sa našim poznatim parom voditeljkom Ninom Radulović i Branislavom Lečićem. NJih dve su i nakon što se voditeljka razvela od supruga ostale nerazdvojne, a kume su jedan drugoj najveća podrška u svim situacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas