Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se Darko Lazić nakon navoda o venčanju: "Kakvo tajno venčanje?"

Darko Lazić stavio je tačku na priče o tajnoj ženidbi

1670929541_1a71b5dc48e05281774e0e27128fa199b19c936c.jpg
Foto: Ata images
Oglas

U medijima je pre nekoliko dana kao bomba ođeknula vest da se pevač Darko Lazić ponovo oženio i to u tajnosti, a da na samom činu venčanja sa novom izabranicom Katarinom nije prisustvovala ni njegova majka Branka Lazić.

Javnost je spekulisala, a sam pevač sve do danas nije potvrdio, ali ni demantovao ove navode medija, čak se i sam šalio povodom “venčanja“ te na svom Instagramu kačio fotografije na kojima se naziru mladenci.

Pevač je sada otkrio brojne detalje iz zajedničkog života sa Katarinom, koja mu je bila devojka još pre braka sa pevačicom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.

Pročitajte još: Vladan Savić nikad iskrenije o raskidu sa Jovanom: "Plakao sam na sav glas i govorio da će biti bolje"

Folker kroz šalu priznaje da mu nije problem što se instruktorki fitnesa „privalio“ u stan i što ga ona, kako kaže, izdržava, jer se poznaju 14 godina. Dok štede za zajedničku nekretninu, Darko i Kaća zajedno žive u njenom stanu u Novom Sadu.

– Ona plaća sve račune, a ja samo punim frižider. Ona mi je i lični šofer, jer ja nemam dozvolu i ne mogu da vozim. Sad nemam para, ali skupljam novac da kupim stan za Kaću i mene u Novom Sadu – počeo je pevač, pa dodao:

– Znam da mi mnogi ne veruju, ali stvarno nemam para za nekretninu. I dalje skupljam novac da bih kupio stan u Novom Sadu. Kaća je vezana za taj grad, pa ćemo se tu skućiti.

Darko još nije zaprosio devojku, iako se priča da su se već i venčali, po drugi put, jer oboje imaju brak iza sebe.

– Kakvo crno tajno venčanje? Kada se budem ženio, čuće se od Vojvodine do Pirota. Napraviću slavlje koje će trajati tri dana, sa 1.000 zvanica. Vrteće se vo na ražnju, piće se domaća rakija… Organizovaću veliku tradicionalnu svadbu. Ako da Bog, sledeće godine ćemo se venčati. Jedva čekam, jer nikada nisam bio srećniji. Konačno pored sebe imam osobu koju bezuslovno volim i koja voli mene – otkrio je Darko, piše Informer.

Pročitajte još: Pogledajte kako danas izgleda MALA ZONE: Nastavila je da se bavi GLUMOM, a ostvarila se i u ulozi majke (FOTO)

Pevač dodaje da u 2023. godini planira da skocka život po meri, a osim stana i venčanja, Darko Lazić bi voleo da dobije čak troje dece sa Kacom jer kako kaže:

- Mališana nikad dosta! Obožavam ih!

Podsetimo, osim braka sa Anom Sević iz kog je dobio ćerku Lorenu, pevač ima i dve propale veridbe. Prva, sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja i druga sa pevačicom Barbarom Bobak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas