Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA JELENE KOSTOV: Može vam pomoći da se rešite suvišnih kilograma bez gladovanja

Pevačica Jelena Kostov nedavno se porodila i izgleda savršeno

1681288716_ana_sevic_simeon_17032023_0006.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Jelena Kostov je odlučila da se odrekne slatkiša kako bi uspela da ponovo bude vitka. Tokom trudnoće se ugojila devet kilograma, a u septembru je na svet donela ćerku Milu. 

- Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika! Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto - devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani. Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma - priča Kostovka za Hit.

Pevačica je priznala da joj nije bilo lako u početku, ali se prilagodila da umesto slatkiša jede voće: 

- Prestala sam da jedem slatkiše. Priznajem, u početku mi nije bilo lako, ali sam s vremenom počela da se osećam mnogo bolje. Doručkujem jabuku, krušku, bananu ili ovsenu kašu… Ručam uglavnom ribu ili rižoto sa povrćem, pošto se pridržavam Vaskršnjeg posta. Za večeru najčešće pojedem salatu.

 

Pevačica je poslala važnu poruku trudnicama da nema potrebe da se opterećuju izgledom, a još manje da gladuju:

Sa 66 Jelena je došla do 59 kilograma: 

- Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj! Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela! Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo načina da se na zdrav način rešite viška kilograma - zaključuje Kostovka.
 
OVO JE DORUČAK JELENE KOSTOV:
 
Doručak: Ovsena kaša
Ručak: Riba
Večera: Salata od povrća
 
Trik savet:
Nemojte da gladujete, samo izbacite slatkiše iz ishrane.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas