· · Komentari: 0

Nedeljni horoskop za period od 20. do 26. marta: Jedan znak OČEKUJE USPEH NA SVIM POLJIMA, drugi će doneti VAŽNE ODLUKE

Pogledajte šta su zvezde vama priredile

1679223341_shutterstock_1938555799-horoskop.jpg
Foto: Shutterstock

OVAN- Očekuju vas trenuci smeha i sreće na polju bračnog života. Sredinom nedelje, napori da se zaradi i prikupi finansijska dobit, imaće značajan uspeh. Očekuje vas ekonomski napredak. Međutim, možda ćete morati da sačekate da s eneke transakcije reše. Strpljenje!
 

BIK- Ove nedelje konzumiranje hranljivih namirnica učiniće vaš um srečnim, te ćete se osećati prijatno i vitalno. Ako su u prošlosti postojale neke bolesti i nevolje, sada ćete ih uspešno otkloniti.  Očekuje vas period kontinuiranog napretka na poslu, ali biće potrebno više entuzijazma za sređivanje dokumentacije, ako želite negde da uložite kapital.
 

BLIZANCI- Pozitivno razmišljanje ove nedelje daće prijatne rezultate. Istovremeno, to će biti efikasno u dovođenju kreativnih radova do kraja. Vrlo je moguće putovanje u dalje krajeve. Posvetite se svojoj kreativnosti, bilo da je to polje književnosti, muzike i umetnosti.  Sredinom nedelje, kretanje zvezda biće veoma prijatno i čak spektakularno za vas. Poslednjih dana nedelje, možete biti uznemireni zbog velikih izdataka.
 

RAK- Ove nedlje vas čeka bolja radna efikasnost. Ali, moraćete biti aktivniji na ovom polju. Ako ste vezani sa profesijama kao što su filmska produkcija ili menadžment, onda će vam zvezde ove nedlje pružiti prijatnu atmosferu. Moguća uznemirenost zbog sporova oko nepokretne imovine. Budite oprezni.
 

LAV- Zvezde vas ove nedelje mogu navesti da donesete važnu odluku, imajući u vodu zahteve i potrebe tržišta. U ovakvoj situaciji, može se sazvati sastanak izmežu iskusnih kolega, za rešenje situacije. Biće potrebno strpljenje u odnosu sa članovima porodice. U ljubavnim odnosima, neophodno je razumevanje i fleksibilnost.
 

DEVICA- Ako ste uključeni u trku za napredak na poslu, onda će vam kretanje zvezda biti naklonjeno. Smanjenje napetosti u porodici u velikoj meri, početkom nedelje. Sredinom nedelje očekujte materijalnu dobit. Ovo može učiniti um i telo srećnim. Međutim, posao koji se odnosi na kapitalne investicije može potrajati. Biće radosti u ljbavnim vezama, sredinom nedelje.
 

VAGA- Ukoliko ste uključeni u velike poslovne planove. Ako se bavite kupovinom bilo koje imovine, postojaće mogućnostu za željeni napredak. Kao rezultat toga, biće pomaka kada suu pitanju dokumenta koja se odnose na ovo.  Ove nedelje povedite više računa o zdravlju, posebno na ono što unosite od jela i pića. Neki vaši protivnici mogu biti aktivniji nego inače, zato se savetuje strpljenje i obazrivost.
 

ŠKORPIJA- Ako su u prošlosti postojale neke bolesti i nevolje sa fizičkim zdravljem, možete ih uspešno otkloniti. Bračni život za zauzete škorpije biće prijatan i miran.  Zbog toga će biti prilike da se poboljša život u domaćinstvu. Ako tražite posao, ovo je odličan period za to. 
 

STRELAC- Ove nedelje sagledajte aspekte koji se odnose na studije i nastavu. Ako se spremate za bilo koji takmičarski ispit, onda možete imati lepe rezultate.  Ukoliko se bavite umetnošću ili medicinom, biće potrebna duga vežba za željene rezultate. Izazov u odrđavanju ljubavi između partnera. Ako želite brak, napredak na tom pitanju...

JARAC- Očekuje vas uspeh u svim oblastima života. Ako želite da otputujete, psotoji mogućnost da će vam se ukazati prilika. Uspeh vas čeka, ukoliko se bavite istraživanjem, umetnošću, menažmentom, tehnologijom- imaćete priliku za razvoj i napredak. Od početka nedelje očekuje vas finansijski priliv. Međiti, ovolika aktivnost može vam doneti slabost i bolove u telu poslednjih dana nedelje. 

VODOLIJA- Bilo da se radi o preduzetništvu izprivatnog ili društvenog sektora, ove nedelje kretanje zvezda doneće prijatne rezultate. Bićete puni entuzijazma na svakom koraku. Vaš životni standard će biti poboljšan i luksuzan. Ove nedelje se mogu doneti neke važne odluke za postizanje ekonomskih ciljeva. 

RIBE- Značajan napredak u jačanju društvenih aspekata, i blagovremenog završetka započetih obaveza. Trenuci ljubavi sa partnerom ili u ljubanvim vezama, koji će vam doneti divne osećaje. Moguća zabrinutost za decu. 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU