· · Komentari: 0

PARADA PLANETA: Pet planeta u nizu sa Mesecom na noćnom nebu, priredili su SPEKTAKL A EVO KAKO ĆE UTICATI NA SVE ZNAKE ZODIJAKA (FOTO)

Dobar pogled na horizont i vedro nebo, pružili su najbolju šansu da se uoči poravnanje, odmah nakon zalaska sunca

1680009303_shutterstock_1892248606-naslovna-planete-naslovna.jpg
Photo: Shutterstock

Merkur, Jupiter, Venera, Uran, Mars i Mesec, poređali su se u luku preko večernjeg neba, u ponedeljak, prenosi BBC. Ova pojava se naziva ''planetarna parada'', i bila je vidljiva nakon zalaska sunca na zapadu. Prošlog leta, Merkur, Venera, Mars, Jupiter i Saturn su se okupili u retkoj planteranoj konjukciji.

Astronomi kažu da je planeta koju je najlakše uočiti biti Venera, koja se često naziva ''večernja zvezda''. Evo redosleda kojim se videlo ovo poravnjanje:

Jupiter je nabliži horizontu, lako ga je uočiti čak i na dugotrajnoj sunčevoj svetlosti zalaska sunca.
Merkur je u blizini, može se videti golim okom.
Venera će biti malo više, a odmah iznad nje ćete naći Uran.
Uran će biti teško videti golim okom, pa će vam svakako  trebati dovgled.
Mars će biti poslednji na ovoj paradi, praćen polu-mesecom!

Evo kako će ova planetarna pojava uticati na horoskopske znake:

OVAN- Ovnu će ovo poravnanje doneti sreću, ali pokušajte da poradite na strpljenju. Postoje šanse za povećanje prihoda od pisanja. Povedite računa o zdravlju.

BIK- Može se osetiti naglašena egocentričnost, izbegavajte izlive besa. Posao će se poboljšati, biće prilike za profit.

BLIZANCI- Izbegavajte negativne misli i pazite na zdravlje. Izvojevaćete pobedu nad neprijateljima. Mogućnost dobitka od nasledstva.

RAK- Postoji mogućnost odlaska u inostranstvo, radi nastavka obrazovanja i istraživačkog rada. Doći će do povećanja samopouzdanja.

LAV- Osetićete uspone i padove, um će biti srećan ali pokušajte da zadržite strpljenje. Možete dobiti priliku za saradnju sa moćnim ljudima.Napredak na poslu.

DEVICA- Može doći do dizbalansa zbog poravnanja planeta, pa ćete osećati razdražljivost. Dobićete podršku prijatelja. 

VAGA- Nedsotatak samopouzdanja, možda ćete biti zabrinuti zbog smanjenja prihoda i vosokih troškova. Finansije se mogu popraviti uz pomoć prijatelja.

ŠKORPIJA- Samopouzdanje će biti potpuno, ali izbegavajte da budete previše entuzijastični. Moguće ponovno uspostavljanje kontakta sa starim prijateljem. Kontorlišite svoje emocije.

STRELAC- Osetićete mentalni mir, u porodici će biti sreće i radosti. Postoje šanse za promenu radnog mesta. Postoji interesovanje za umetnost i muziku.

JARAC- Zbog planetarnih aspekata, samopouzdanje će biti visoko, ne dozvolite negativnim mislima da utiču na vas. Postojaće sklonost ka kupovini odeće i nakita. U porodici će vladati atmosfera smeha i sreće.

VODOLIJA- Očeva podrška značiće vam u ovom trenutku. Možda će vas očekivati problemi na poslu. Naći ćete utehu u mirnim momentima sa porodicom.

RIBE- Postupajte uzdržano, iako vam savez ovih 5 planeta doneti dobre aspekte. Dobićete odlične rezultate u akademskom radu. Bračna sreća će se povećati, ako pristupite partneru sa poštovanjem.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU