· · Komentari: 0

U 46. godini ima samo 57 kila: Jelena Rozga otkriva čemu duguje vitku liniju - Saveti koje svaka žena može da primeni

Jelena Rozga sa razlogom važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa ovih prostora

1682681204_rozga_koncert_07042023_0183.JPG
Foto: ATA images

Pevačica Jelena Rozga jedna je od najvećih regionalnih zvezda. Nedavno je održala koncert pred krcatom Arenom u Beogradu, a pored svojih neverovatnih vokalnih sposobnosti, pokazala je i perfektnu liniju. Uprkos tome što se približava 50. rođendanu nema ni gram viška, a pevačica otkriva kojih se to saveta pridržava:

Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - izjavila je svojevremeno, kako prenosi "Pink.rs"

Iako je rođena u gradu na moru, ne izlaže se često suncu i neguje svoj svetliji ten:

- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja, ističe pevačica.

Svojevemeno je izjavila da zbog problema sa štitnom žlezdom ne može da se ugoji. Davne 2006. godine otkrila je do boluje od hipertireoze, a pre četiri godine dijagnostikovana joj je i tahikardija.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da je za njen izgled zaslužena genetika, ali i da ne trenira:

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam - rekla je pevačica tada.

Bonus video: