· · Komentari: 0

SOČNE ŠNICLE U BIBER SOSU: Meso je mekano i bukvalno se razdvaja na dodir, samo zbog 1 trika (RECEPT)

Svinjsko meso potopljeno u specijalan sos postaje mekano i rastresito, tako da se razdvaja lagano samo na jedan dodir

1679744186_shutterstock_603737093-snicle-.jpg
Photo: Shutterstock

Potrebno je:

300g svinjskog filea
2 prstohvata šarenog bibera
Prstohvat soli
Čašica vinjaka
1 paprika
Čen belog luka
Maslinovo ulje
20g putera
½ čaše crvenog vina

Priprema:  Napraviti šniclu od svinjskog filea. Potopiti šniclu u miksu bibera i soli, sa vinjakom. Papriku iseckati na štapiće. Izgrilovati papriku i beli luk i posoliti. Meso ispržiti na maslinovom ulje i puteru. Dodati crveno vino. Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom, a možete dodati od priloga i pečeni krompir ili pire, i salatu po želji.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.