· · Komentari: 0

DA LI SE SEĆATE ANĐEOSKOG LICA ZLOČESTE NARAVI? Ovako danas izgleda popularna Zlobnica, mnogi se pitaju zašto je to uradila? (FOTO)

Nekada je u našoj zemlji bila veoma popularna, a snimila je seriju i sa sestrom bliznakinjom

1679919091_NASLOVNA-profi-Usupadora.jpg
Photo: Profimedia

Deveta decenija prošlog veka bila je zlatno doba latinoameričkih sapunica. Kasandra, LJovisna, Esmeralda... Mnogi su zbog njih naučili španski jezik. A da li se sećate „Zlobnice“, čuvene „Usurpadore“?

Gabrijela Spanić odlično nosi svoje godine, iako je ušla u šestu deceniju. Glavnu junakinju ove venecuelanske telenovele igrala je Gabrijela Spanić. Gledaocima u regionu bila je posebno zanimljiva zbog hrvatskog porekla.
Gabrijela Spanić sada ima 50 godina, koliko i njena sestra bliznakinja Danijela, a u braku koji je završen 2003. dobila je sina Gabrijela de Hesusa. Igrala je u popularnim serijama, vodila neke emisije, a onda nestala. Osim sa Instagrama.

Posle nekoliko godina pauze, Gabrijela se letos vratila na male ekrane sa novim projektom „Si nos dejan“, u stilu starih dobrih latino sapunica. Međutim, mnogi je nisu prepoznali.

Našla se na udaru javnosti, posebno pratilaca na društvenim mrežama, koji smatraju da je prerano posegnula za metodama protiv starenja.

„Imala si anđeosko lice, zašto si ga upropastila“ i „Izgledaš kao Džoker“ tek su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Uverite se i sami, pa prosudite kako vama sada izgleda?

Da li je „Usurpadora“ preterala sa plastičnom hirurgijom?

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU