· · Komentari: 0

Glumica otišla u Italiju da ČUVA DECU, a tek što je postala velika zvezda posle "Lajanja na zvezde"

Danica iz filma "Lajanje na zvezde" i dalje sve očarava otmenim izgledom i prelepim pogledom.

1679486127_Natasa-Tapuskovic-foto-V-Danilov-YT-printscreen-Domaci-filmovi.jpg
Foto: V. Danilov, YT printscreen/Domaći filmovi

Glumica Nataša Tapušković srca publike je osvojila čuvenim likom Danice iz kultnog filma "Lajanje na zvezde", a mnoge njene replike koristimo gotovo svakodnevno u govoru. Glumačka karijera joj je išla samo uzlaznom putanjom, sve do momenta kada je odlučila da napusti posao i odseli se u Italiju. Danas se ponovo vratila profesiji koju mnogo voli, a čini se kao da pauzu nije ni pravila.

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - rekla je jednom prilikom Nataša.

Prelepu glumicu smo imali prilike da gledamo i u sledećim ostvarenjima: "Život je čudo", "Šišanje", "Folk", "Pozorište u kući", "Spomenik Majklu Džeksonu", "Proleće na poslednjem jezeru", "Komedija na tri sprata".

 

Godinama uživa u skladnom braku sa teniskim trenerom Vukom Tapuškovićem. Kruna ljubavi su im dve ćerke - Dejna i Đurđa, a njihova priča je poput scenarija za vrlo romantičan film. Pri prvom susretu je znala da će baš on biti njen muž.

- Imala sam 27 godina i nisam bila ni u kakvoj žurbi da sretnem „gospodina pravog“, a naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket‘“, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe - rekla je glumica.

Posle samo mesec dana od upoznavanja su se verili.

- Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana. Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Kao dete doživljavala sam mučne scene u školi kada me pitaju za ime i prezime oca i majke, a moram da izgovorim dva različita. Smetalo mi je što moja porodica nije jedno, kao da smo bili rasparčani. Ne smatram da je razvod strašan, niti imam strah od sopstvenog, iako ne bih volela da se to ikada desi, ali mi je najvažnije da moja deca sve vreme gledaju naš zdrav odnos i da što pre nauče da budu u dosluhu sa svojom intuicijom - iskrena je Nataša.

 

I naglašava da su jedno drugom neizmerna podrška u svemu, te da su poštovanje i razumevanje, osim ljubavi, ključni za srećan odnos.

Razvod roditelja je teško prebolela

Kao mala suočavala se sa velikim problemima. Tada simpatična Nataša iz Kruševca imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

 

- Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim.

Ne krije da je patila zbog rastanka roditelja.

- Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane - kazala je Nataša jednom prilikom.

(Kurir)

BONUS VIDEO: