· · Komentari: 0

KATARINA GRUJIĆ O MAJČINSTVU: Život mi se promenio iz korena, a ONA mi puno pomaže (VIDEO)

Pop-folk zvezda, Katarina Grujić kaže da je majčinstvo promenilo na bolje

1679044581_Katarina-Grujic-ATA.jpg
Foto: ATA

Katarina Grujić nedavno je govorila o svojoj novoj ulozi, kao i da veliku pomoć u odgajanju ćerke Katje dobija od supruga, Marka Gobeljića kojem jedino ne daje da mezimici menja pelene, jer je to samo njen "posao".

- Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za ćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju, i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. I naravno posle nje, moja karijera - kaže Katarina.

Foto: ATA

Kaća je priznala da zbog prirode posla, nekada nije u prilici da bude sa svojojm ćerkom, ali da je tada čuva dadilja u koju ima stopostotno poverenje.

- Kada ja radim i kada je Marko u karantinu, sa bebicom je naša divna dadilja Divna. U početku mi je bilo teško da se odlučim na to, jer to osoba kojoj treba da poverim svoje dete, i da ga dam u sigurne ruke. Imam tu sreću da sam pronašla dadilju koja je medicinski radnik, i osoba je koja sve zna u vezi deteta i od velike je pomoći. Baš mi je drago što smo uspeli da dobijemo nju - ističe Kaća.

Kompletan intervju sa Katarinom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU