· · Komentari: 0

Najbogatiji mladoženja u istoriji: Džef Bezos sastavio PREDBRAČNI UGOVOR da zaštiti bogatstvo od 138 MILIJARDI DOLARA

Nakon što je izgubio milijarde u prethodnom razvodu, rešio da se osigura

1685521871_1679041470_profimedia-0762488773-sancez-text-1-Dzef-Bezos-sa-zenom.jpg
Photo: Profimedia

Osnivač Amazona, jedan je od najbogatijih ljudi na svetu. Nakon što se verio sa svojom dugogodišnjom partnerkom Loren Sančez,  zadao je svojim advokatima zanimljiv zadatak. Zapečativši svoje obećanje o zajedništvu, na raskošnoj super-jahti vrednoj 500 miliona dolara, izazvao je talas uzbuđenja u njihovim privatnim krugovima.

Usled glamuroznog Kana, Loren(53) je prikazala verenički prsten od 20 karata koji oduzima dah, procenjen je na neverovatnih 2,5 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WhitePill5d (@whitepill5d)

Džef (59), kao najbogatiji budući mladoženja u istoriji i Loren,uspešna preduzetnica, ne samo da su otkrili veridbu na veličanstven način, već su i raskošno proslavili tu priliku. Kako se navodi, par je uživao u veridbi u poznatom restoranu u Kanu ''La petit Maison'', u društvu Bezosove sestre i njenog supruga.

Ovo će biti drugi brak za milijardera, koga je razvod od Mekenzi Skot koštao 38 milijardi dolara, upravo zbog nepostojanja predbračnog ugovora, Džef će se verovatno odlučiti za opsežne zakonske mere da zaštiti svoje bogatstvo od 138 milijardi dolara, kako je procenio Forbs, u ovom novom poglavlju Loren.

Isto tako, očekuje se da će Loren, sa značajnom ličnom imovinom i uspešnim poslom, primeniti iste mere predostrožnosti. Sa zajedničkom imovinom, filantropskim poduhvatima i značajnim individualnim bogatstvom, ulozi su izuzetno visoki za ovaj moćni par. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Loud (@daily_loud)

Uprkos padu njegove neto vrednosti, zbog pada cene akcija Amazona, Džef je i dalje među tri najbogatije osobe na svetu, posle Bernarda Arnoa i Elona Maska.
Nesumnjivo je da se može očekivati jedno gala venčanje, na kome se neće štedeti.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU