· · Komentari: 0

"Volela sam oženjenog čoveka, u čemu je problem?": Milena Ćeranić o progovorila o svom ljubavnom životu, pa dodala sa kojom osobom iz "Granda" nije u dobrim odnosima

Pevačica se dotakla i svog učešća u rijalitiju

1679213468_dolly_bell_17122019_0021.jpg
Foto: ATA images

Milena Ćeranić, gostujući u emisiji „Prvi red“, pričala je o svojoj petnaestogodišnjoj muzičkoj karijeri, ali i ljubavnoj vezi koju je svojevremeno imala sa oženjenim košarkašem.

- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem? Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite glupost u svom životu i nastaviti da idete dalje. U stvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog – rekla je pevačica.

Milena Ćeranić, pored muzike i glume, obožava i pisanje, a otkriva da je talenat za umetnost nasledila od oca.

- Tata je jako veliki umetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gde ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš, da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Na njega sam nasledila taj talenat i u poslednje vreme i ja sam počela da pišem, ali poeziju.

Zbog učešća u rijalitiju ozbiljno je ugrozila svoje zdravlje. Milena smatra da je najveći uzrok njenom zdravstvenom stanju bilo nepotrebno pravdanje drugim ljudima.

- Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena što sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj deo sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem, što sam se pravdala ljudima, kada sam izašla sa „Farme“, jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj stvari, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz Granda sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lepo pozdravim, jedino o Žiki nemam lepo mišljenje, jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uverili da je lagao – rekla je Milena i priznala kako reaguje na izdaju bliskih ljudi.

- U jednom periodu sam osećala neku vrstu mržnje, ali jednostavno moraš da oprostiš da bi imao mir u sebi. U najgorim trenucima, kada sam se najgore osećala zbog tih ljudi, dala sam zadatak sebi da svaki put, kada osetim loše nešto prema tim ljudima, odem u crkvu i upalim im sveću za zdravlje. To sam radila pune tri godine. Kada sam se rešila tih loših osećaja, ja sam prodisala i počela sam da osećam svoju sreću. Više nisam osećala ništa prema tim ljudima. Ja im od srca želim svu sreću – kaže pevačica.

Milena je za kraj prokomentarisala i predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije, Luke Black-a:

- Nisam čula pesmu, ali nisam ni ljubitelj konceptualne umetnosti, jer meni je u tome uvek nešto mračno. Nemam želju ni da je čujem – zaključila je Milena Ćeranić u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU