Oglas
· · Komentari: 0

10 VEČITIH KOMADA koje morate posedovati: Na njima nikada ne štedite pare, jer ne izlaze iz mode! (FOTO)

Želite da uvek izgledate kao da ste sišli sa modne piste?

1628753974_top.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Predstavljamo vam 10 komada koji će, prema magazinu Kosmopoliten, učiniti da izgledate moderno i koji će biti moderni svake sezone, zato nikada ne štedite na njima.

Kožna bajkerska jakna

U njoj ćete uvek izgledati odlično jer je možete kombinovati uz sve, od farmerki preko haljina i džempera. Važno je znati da ovaj komad postaje bolji sa godinama.

Bela košulja

Nikada ne izlazi iz mode zbog svoje jednostavnosti. Nije bitno da li nosite midi ili pensil suknju, izgledaćete otmeno, dok u kombinaciji sa farmerkama odaberite duži model.

Mala crna haljina

Od kada je Koko Šanel lansirala malu crnu haljinu, ona je postala neizostavan komad. Možete je nositi bilo kada, uz bilo šta. Zato je dobro posedovati je jer nije bitno da li ćete preko nje obući teksas jaknu ili sako.

Dobar par farmerki

Još jedan komad koji nikada neće izaći iz mode. Kupite što kvalitetnije farmerke i ne štedite. Uske farmerke su obično izbor žena, ali ne zaboravite na bojfrendice koji su idealne za opuštene šetnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Torba

Potrebno je izabrati torbu koja će dugo da traje. Važno je obratiti pažnju na to koju torbu možete uklopiti uz bilo koju sezonsku garderobu, ali koja sadrži malo broj detalja, ima dosta pregrada i dobre ručke. Boja torbe je isto važna, kao na primer, teget, crna, braon, mornarsko plava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stylebynelli

Blejzer

Nijedan komad ne pretvara obične kombinacije u trendi kao što to čini blejzer. Bilo da izaberete tamniji ili svetliji, blejzer će svakom stajlingu dodati notu šika.

Kaput od kašmira

Možda nećete biti srećni zbog cene, ali se isplati kupiti ga jer će potrajati dugi niz godina. Prirodna vlakna poput kašmira su zapravo toplija i duže traju od svojih jeftinijih kolega. Ako još uvek niste uvereni, idite do prodavnice i samo osetite taj mekani materijal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royally_yourz

Prugasti top

Vikend look je nezamisliv bez prugastog topa i dobrih farmerki ili kratkog šortsa. Za malo prefinjeniji izgled, ukombinujte midi suknju sa prugastom majicom i uživajte u sunčanim danima.

Oksfordice

Jedan od obaveznih trendova za proleće i leto su neodoljive oksfordice. Možete ih nositi uz letnje lepršave haljine ili farmerke, a kada je u pitanju boja izaberite braon koja se odlično kombinuje uz sve.

Ukrojene pantalone

Izaberite par koji vam izdužuje noge i u kojim izgledate zgodno i zavodljivo. Ovaj komad garderobe dobro će poslužiti i za izlaske i sve ostale prilike u kojima je potreban dobar prvi utisak.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas