· · Komentari: 1
TRANSFORMACIJA

12 godina nakon audicije koja joj je promenila život: Evo kako danas izgleda Suzan Bojl (FOTO/VIDEO)

Svi se sećamo ove neverovatne žene, koja je endavno proslavila 60. rođendan.

1617539438_Susan-Bojl.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Davy Leyland

Škotska pevačica koja se 2009. godine pojavila u šou programu "Britanija ima talenat" i iznenadila ceo svet svojim pevačkim umećem u međuvremenu je postala slavna i obogatila se, a sa 60 izgleda bolje nego ikada.

Suzan Bojl je u posljednjih 12 godina zaradila 22 miliona funti, ali je nastavila da živi skromno.

Pročitajte još: Takmičarka Zvezda Granda šokirala javnost: Izašla na scenu kao medicinska sestra i pokazala previše (FOTO)

Za razliku od ostalih poznatih osoba koje su sebi priuštile raskošne vile i raskošne sportske automobile, Suzan još uvek živi u svojoj kući iz detinjstva u zapadnom Lothianu i prilično je štedljiva sa svojim bogatstvom.

Podsetimo, za Suzan Bojl ceo svet je čuo nakon audicije kada je sve gledaoce ovog takmišenja oduševila svojim glasom. Neugledna domaćica iz Velike Britanije na audiciji je naišla na podsmeh svih u dvorani, dok nije pustila glas.

Istog trenutka kada je otpevala pesmu "I dreamed a dream" postala je zvezda.

Pročitajte još: Neda Ukraden (70) obukla bermude i pokazala čizme iz 1977. godine (FOTO)

Snimak prve audicije do sada je pogledalo gotovo 250 miliona ljudi, a mnogi smatraju Szsan Bojl simbolom ostvarenja snova.

Pročitajte još: ANĐEO ILI ĐAVO? Seksi izdanje Milice Todorović... Zbog ove fotografije GORE društvene mreže (FOTO)

Suzan je tada rekla da bi volela da bude popularna kao Elajn Pejdž. Svi su joj se smejali, ali je Suzan nakon Supertalenta zapevala sa svojim idolom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.