Oglas
· · Komentari: 0
nega

4 česte navike koje škode kosi, a nismo ni svesni

Koliko go se trudili nekada kosa ne izgleda onako kako smo zamislili.

1612810325_Depositphotos_183012940_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Često je razlog naša dnevna rutina.

Pročitajte još: Lepa Brena otkrila kako je smršala 17 kilograma: Za doručak je jela samo ovu namirnicu

Koje navike bi trebalo promeniti za bolji izgled kose?

Koristite peškir za sušenje kose

Elastične gumice za kosu
Žene često kosu vezuju u rep jer je najbrži način da je sklonimo sa lica. Ako ovo često praktrikujemo ostavićemo negativne posledice na kvalitet kose. Elastična gumica izaziva pritisak što kasnije dovodi do lomljenja dlake. Zato se odlučite za gumicu od tkanine koja ima mnogo blaže dejstvo. A i sve više su popularne kao modni dodatak.

Većina nas je navikla da kosu umotava u peškira nakon tuširanja, ali oni tada na mokroj, osetljivoj kosi mogu uzrokovati lomljenje.

Nanosite regenerator za kosu od korena

Regenerator ima samo jedno pravilo. Niakako ga ne stavljati na koren kose. Učiniće je da izgleda masno i neuredno. Koristite ga od polovine dužine kose prema krajevima. Daće im mekoću kakvu želite.

Pročitajte još: Kako naneti maskaru i sneku prema OBLIKU OČIJU? Saveti šminkera

Često korišćenje suvog šampona

Od kada se pojavio predstavlja spas u mnogim momentima. Kada nemamo dovoljno vreme da se svakodnevno posvetimo kosi tu je da produži njenu svežinu i osveži frizuru. Međurim, prečesto korišćenje može dovesti do stvaranja peruti. Tako da ga ostavljate samo za onda kada vam je zaista neophodan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas