· · Komentari: 0
ULOGA

Ovih 5 POZNATIH GLUMICA su bile na audiciji za ULOGU REJČEL GRIN u „Prijateljima“

Serija "Prijatelji" je prestala da se snima još 2004, ali to ne sprečava njene fanove da iznova gledaju sve epizode i diskutuju o svojim omiljenim momentima iz serije, evo sad već 16 godina kasnije.

1597226072_Capture1.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Primiciasya

Mada je teško zamisliti neke druge glumce i glumice u ulogama šest nerazdvojnih prijatelja u NJujorku, u razmatranju za glavne likove su bila razna poznata imena, a to posebno važi za ulogu Rejčel Grin, koju je na kraju tumačila Dženifer Aniston.

Pročitajte još: SRBI čuli i odmah REZERVISALI: Ovaj hotel poseduje SERTIFIKAT KOVID 19, a evo šta to ZNAČI

Otkrijte u narednim redovima kojih 5 glumica je vrlo lako moglo da igra našu omiljenu televizijsku junakinju.

Tea Lioni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback. 💖 . . . #téaleoni

Objava koju deli Téa Leoni Fan 🌿 (@tealeoni_fan) dana

Zvezda serije "Državna sekretarka" je bila prvi izbor producenata iz televizije NBC za ulogu Rejčel Grin. Ona, međutim, nije bila zainteresovana, već je odlučila da glumi u sitkomu "Gola istina" i pokuša da uspe u Holivudu, što joj je i pošlo za rukom, buduću da je u narednih nekoliko godina ostvarila zapažene uloge u filmskim hitovima "Loši momci" (1995) i "Veliki udar" (1998).

Pročitajte još: Vraćaju se "PRIJATELJI": Snima se nastavak omiljene serije

Tifani Tisen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I miss #lipstick Anyone else?

Objava koju deli Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen) dana  

Tifani Tisen, najpoznatija po serijama "Zvono kao spas" i "Beverli Hils", učestvovala je na audiciji za ulogu Rejčel Grin, ali je kreatori "Prijatelja" ipak nisu izabrali. Ona je godinama kasnije tvrdila da je verovatno bila previše mlada za ovu ulogu. Tifani bi u vreme emitovanja premijere imala svega 20 godina, dok su glumci koji su tumačili ostale glavne uloge u seriji u to vreme bili u svojim kasnim dvadesetim.

Pročitajte još: Slavni Ros iz "Prijatelja" otkrio DETALJE o specijalnim epizodama serije: Neće biti klasična

Elizabet Berkli

Još jedna zvezda tinejdžerske serije "Zvono kao spas" je mogla vrlo lako da igra Rejčel Grin. Elizabet Berkli, koja se kasnije proslavila ulogom u kontroverznom filmu "Showgirls" (1996), pokušala je da se dođe do ove prestižne uloge, ali su producenti smatrali da je Dženifer Aniston bolji izbor.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali: Koliko kafa su popili glumci iz serije PRIJATELJI? (FOTO)

Džejn Krakovski

Džejn je našoj publici pre svega poznata po ulozi u seriji "Ali Mekbil". Ona je kasnije igrala Dženu Maroni u veoma uspešnoj humorističkoj seriji "Televizijska posla", koja se emitovala od 2006. do 2013. Kao i mnoge glumice tokom ’90-ih, i Džejn je učestvovala na audiciji za ulogu Rejčel Grin u "Prijateljima", ali, kako je kasnije sama priznala, nije uspela da prođe ni prvi krug.

Pročitajte još: Postoji RAZLOG zbog kog je Fibi iz čuvenih Prijatelja morala da ima SESTRU BLIZNAKINJU?

Kortni Koks

Pre nego što je Dženifer Aniston postala Rejčel Grin, ista uloga je ponuđena njenoj koleginici iz serije, Kortni Koks. Ona ju je odbila, smatrajući da bi se mnogo bolje pokazala u ulozi Monike Geler. Kortni je uspela da ubedi producente da je u pravu i ostalo je istorija.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.