· · Komentari: 0
PRIVIKAVANJE

9 TRIKOVA koji će pomoći bebi za lakše PRIVIKAVANJE NA NOŠU

Znakovi koji vam pokazuju da je beba spremna.

1604568132_Depositphotos_272896832_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kratak vodič sa trikovima za privikavanje deteta na nošu.

Jedna od najčešćih briga mladih roditelja jeste odvikavanje bebe od pelena i navikavanje na nošu. Vrlo često, mame imaju nedoumice oko toga kako pomoći detetu da što pre počne da se navikava.

Pročitajte još: RODITELJI POMAHNITALI ZA TRIKOM IZ VRTIĆA: Vaspitačica uči decu da postanu samostalna u OVOJ SITUACIJI (VIDEO)

Nesigurnost proističe iz toga što roditelji ne znaju da li je dete spremno za promene i kako to da primete

Pročitajte još: Moćna FOTOGRAFIJA žene koja rađa: Kosti na leđima pokazuju koliko je žensko telo NEVEROVATNO (FOTO)

Kada ste sigurni da je vreme, pa donesete odluku da započnete proces privikavanja, neki trikovi vam mogu biti od pomoći:

Foto: Depozit

Pročitajte još: Na koga će DETE više ličiti, mamu ili tatu? Naučnici objašnjavaju šta utiče na to

  1. Budite spremni za proces
  2. Pokušajte sa pelena-gaćicama
  3. Što pre upoznajte bebu sa nošom
  4. Detetu treba da bude udobno
  5. Ne gubite strpljenje i ostanite pozitivni
  6. Budite dosledni
  7. Koristite interaktivni pristup
  8. Uvek nosite nošu sa sobom
  9. Koristite motivacione nagrade

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.