Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

ACA LUKAS iskreno: "Nisam u svađi sa IVANOM SELAKOV, pesmu može da snimi sa kim hoće"

Aca Lukas gostujući u jednoj emisji otkrio je detalje svađe sa Ivanom Selakov

1631109356_aca.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Nakon što je Ivana Selakov na svom Instagram profilu napisala, kako je Aca Lukas prevario što se tiče duetske pesme "Svatovi", koja je samo nakon 24 sata uklonjena sa Jutjuba, pevač je u emisji "Amig show", bio veoma kratak po tom pitanju.

Pročitajte još: TRUDNA MARIJANA MIĆIĆ: Stižu rode u dom poznate voditeljke

Iako se danima u medijima spekulisalo da su se Ivana Selakov i Aca Lukas posvađali oko para, popularni folker nije bio previše rečit kada je u pitanju ova tema, samo je kratko prokomentarisao da on sa koleginicom nije u svađi, već da je sve to pročitao u medijima.

"Nisam u svađi sa Ivanom Selakov"

- Nema dueta, neće izaći. Ona može tu pesmu da snimi sa kim god hoće, samo što ja tu neću da se pojavim - rekao je Aca i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

- Nismo se mi posvađali, samo nećemo to više da radimo. Nisam se čuo sa njom, video sam po novinama da su me oni nešto pljuvali, ali ja ne želim da učestvujem u tome. Spavao sam kada se sve to pojavilo - zaključio je Aca i time stavio tačku na odnos sa koleginicom sa kojom je snimio čak tri dueta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas