Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Aca Lukas u žestokom sukobu sa sinom Marine Tucaković: Sraman potez mladog tekstopisca šokirao javnost (VIDEO)

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, šokirao je javnost ponašanjem na Tviteru

1626190199_lukas.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Laća je svojim pratiocima na Tviteru pokazao, šta je uradio sa knjigom Ace Lukasa, koju je prethodnih dana bacao u kantu za đubre, stavljao u toster, a na kraju je bacio u WC šolju i urinirao po njoj.

Pročitajte još: Viktor Živojinović nakon dve godine raskinuo sa devojkom? Sada se oglasila i ona

Mnogi njegovi pratioci ostavljali su razne komentare. Dok su se jedni smejali, drugi su smatrali da je ovaj Laćin potez veoma nekulturan. U jednom momemtu, Laća je slučajno izbrisao video, ali ga je kasnije ponovo objavio.

Urinirao po knjizi Ace Lukasa

- Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja video snimka prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno -  napisao je ispod videa.

 

Laća je rekao da knjigu nije pročitao, ali nije jasan podatak zbog čega je kupio knjigu poznatog pevača, jer jedino što je radio sa njom je uništavanje.

Aca je ovaj potez Marininog sina žestoko prokomentarisao

- Tviter nemam, jer je Tviter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki, prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu! - rekao je Aca za domaće medije.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas